2013-12-16 10:09:04
Φωτογραφία για Τι καιρό θα κάνει μέχρι τα Χριστούγεννα
Βρισκόμαστε σχεδόν μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα και ήδη ο Δεκέμβρης μας δείχνει το καλό του πρόσωπο, συνθήκες οι οποίες προβλέπεται να συνεχιστούν και μέσα στις γιορτές. Σήμερα Δευτέρα ωστόσο, προβλέπεται συννεφιά με αραιές νεφώσεις σε όλη τη χώρα και πιθανές βροχές στα ορεινά.

Στην Αττική ο καιρός θα αναπτυχθούν νεφώσεις με παροδικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια του νομού, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από -2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και Θράκη, με πιθανότητα τοπικών βροχών στη Χαλκιδική, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από -4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα αναπτυχθούν νεφώσεις με παροδικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με παροδικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ