2013-12-16 11:22:00
Φωτογραφία για Από σήμερα οι αιτήσεις για επανασύνδεση ρεύματος στο Δ. Θεσσαλονίκης
Στα κατά τόπου καταστήματα των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Θεσσαλονίκης θα μπορούν να προσέρχονται από σήμερα οι πολίτες που έχουν υποστεί διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω... οφειλών προς τη ΔΕΗ.

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι ενδιαφερόμένοι και να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα η διαδικασία επανασύνδεσής τους, ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα παραλαμβάνει τις αιτήσεις των πολιτών προς την αρμόδια επιτροπή της ΔΕΗ, τις οποίες στη συνέχεια θα αποστέλλει στην επιτροπή αυτή.

Προηγουμένως, οι αιτήσεις θα διασταυρωθούν με τους καταλόγους των ωφελουμένων από τις κοινωνικές δομές του Δήμου.Οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται από τις 8:00 μέχρι τις 17:00 καθώς και στα ΚΕΠ του Δήμου Θεσσαλονίκης από τις 8:00 μέχρι τις 20:00, προκειμένου να υποβάλλουν την αίτησή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο καθώς και πρόσφατο λογαριασμό της ΔΕΗ στον οποίο να διακρίνεται ευκρινώς ο αριθμός παροχής καθώς και ο κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής.


Εν τω μεταξύ, ως σήμερα, Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, το μεσημέρι θα έχουν πάρει ρεύμα όλοι οι άποροι πολίτες του δήμου Νεάπολης-Συκεών, στους οποίους έχει γίνει διακοπή λόγω οφειλών στη ΔΕΗ, διαβεβαιώνει η δημοτική αρχή.

Η λίστα που καταθέτει επίσημα σήμερα στην ειδική επιτροπή ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής αφορά 20 οικογένειες στο δήμο Νεάπολης-Συκεών, από τις οποίες οι 16 ζουν με κομμένο ρεύμα κι από τις άλλες 4 έχει αφαιρεθεί και ο μετρητής. Συνολικά στο δήμο, 614 οικογένειες έχουν λάβει από τη ΔΕΗ πρώτο ειδοποιητήριο για διακοπή του ρεύματος και 158 και το δεύτερο ειδοποιητήριο.
voria.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ