2013-12-16 11:40:03
Φωτογραφία για Πύργος: Ψωνίζουν…για τη διάθεση στα καταστήματα με Χριστουγεννιάτικα είδη
Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Μπορεί κάποιοι να το έχουν…ξεχάσει, λόγω των προβλημάτων και υποχρεώσεων που καλούνται να καλύψουν, αλλά, οι καταστηματάρχες του Πύργου φροντίζουν να το θυμίζουν στολίζοντας τις βιτρίνες τους με πολύχρωμα λαμπιόνια και Χριστουγεννιάτικα είδη. Κι όπως φαίνεται, «πιάνει», αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανταποκρίνονται και σπεύδουν να κάνουν τις αγορές τους, για να τους φτιάξει η διάθεση και να χαμογελάσουν. Κάτι που έχουμε όλοι ανάγκη αυτή την εποχή.

Τα περισσότερα καταστήματα έχουν ήδη αλλάξει βιτρίνες τους ενόψει Χριστουγέννων, στολίζοντας το παραδοσιακό δέντρο ή το λιγότερο συνηθισμένο - για την περιοχή μας - καραβάκι, βάζοντας τους καταναλωτές στο κλίμα των γιορτών. Από την άλλη, τα καταστήματα με εποχιακά είδη, έχουν γεμίσει τα ράφια τους με Χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια πριν μπει ο Δεκέμβρης, δίνοντας την δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν έρευνα αγοράς.


Γουστόζικες και οικονομικές προστάσεις

Ο εορταστικός διάκοσμος και οι Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες καταφέρνουν να μαγνητίσουν τα βλέμματα των διερχομένων, εντυπωσιάζοντας με τις κομψές δημιουργίες και τις γουστόζικες διακοσμητικές προτάσεις. Προτάσεις που μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε χώρο και σπίτι, με μικρό κόστος, καθώς όλοι οι καταστηματάρχες έχουν φροντίσει, είτε να κρατήσουν σταθερές τις τιμές είτε να τις μειώσουν ακόμα περισσότερο, αφενός για να βοηθήσουν τους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές που θέλουν και αφετέρου για να στηριχθεί η τοπική αγορά. Κάτι στο οποίο – ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο – θα πρέπει όλοι να επιμείνουμε. Και ο κόσμος ανταποκρίνεται, γιατί το έχει πραγματικά ανάγκη. Έστω κι αν τα χρήματα που δαπανούν δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που δαπανούσαν στο παρελθόν, αφού πια δεν υπάρχουν στις τσέπες μας, ωστόσο μπαίνουν στη διαδικασία να αγοράσουν κάτι, έστω μικρό, για να ανανεώσουν το σπίτι ή τον επαγγελματικό τους χώρο, να τους αλλάξει η διάθεση και να μπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Νάνσυ Σπυροπούλου-patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μια ζαριά καλή θέλει ο ΠΑΟΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μια ζαριά καλή θέλει ο ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ