2013-12-16 15:15:04
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Αυτή είναι η πιθανή πορεία του καιρού ως και τα Χριστούγεννα
Σύμφωνα με τις τελευταίες προγνωστικές πιθανότητες που δημοσιευει το greek-weather.org:

17-20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

- Άστατος καιρός σε νότιο Ιόνιο, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα. Λίγες χιονοπτώσεις σε ημιορεινά και ορεινά τμήματα της Στερεάς (600-800μ.), της Πελοποννήσου (700-900μ.) και της Κρήτης (1300-1400μ.).

- Η θερμοκρασία σε πτώση και το κρύο τσουχτερό κυρίως στην βόρεια Ελλάδα.

- Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες, βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις με ένταση το πολύ 4-5 μποφόρ.

21-23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

- Καλοκαιρία με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις κυρίως στην δυτική και κεντρική χώρα. Πιο αυξημένες νεφώσεις φαίνονται στις 23 Δεκεμβρίου.

- Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας και ιδιαίτερα στην δυτική, κεντρική και νότια Ελλάδα. Το κρύο τις πρωινές και βραδινές ώρες, θα παραμείνει τσουχτερό και πάλι κυρίως στην βόρεια Ελλάδα.


- Οι άνεμοι θα στραφούν για λίγες ημέρες, από πιο δυτικές και νότιες γενικά διευθύνσεις, χωρίς μεγάλη ένταση, κυρίως 3-4 μποφόρ.

24-25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

- Άστατο καιρός αναμένεται σε όλη την Ελλάδα. Βροχές σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας, ενώ χιόνια θα πέσουν σε πολύ χαμηλά ίσως και μηδενικά υψόμετρα, κυρίως στην βόρεια Ελλάδα και κυρίως στις 25 ίσως και 26 Δεκεμβρίου.

- Η θερμοκρασία σε κατακόρυφη πτώση από βορρά προς νότο. Γενικότερα ο καιρός θα κρυώσει αρκετά.

- Οι άνεμοι θα στραφούν από βόρειες, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις σε όλη την Ελλάδα, με πιθανή ένταση που θα φτάνει στα πελάγη και τα 6-7 μποφόρ, ενώ στην ξηρά θα αγγίζει τα 4-5 μποφόρ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ