2013-12-16 18:07:03
Φωτογραφία για NOVA ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ... ΝΕΡΙΤ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ!
Το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Nova ενώ η ρεβάνς ανήκει σε ΔΤ ή... ΝΕΡΙΤ, όπως όλα δείχνουν.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των αγώνων της φάσης των «16» του Champions League που διαρκεί από τις 18 Φεβρουαρίου ως και τις 19 Μαρτίου!

Το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διεξαχθεί την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου και θα μεταδοθεί live από τη Nova. Η ρεβάνς του «Ολντ Τράφορντ» διεξάγεται την Τετάρτη 19 Μαρτίου και θα μεταδοθεί από τη Δημόσια Τηλεόραση ή, πιο πιθανό, τη ΝΕΡΙΤ καθώς ως τότε αναμένεται να εκπέμπει κανονικά ο νέος κρατικός τηλεοπτικός φορέας, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr".

Τυχαίο αλλά όλα τα φετινά εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού τα έδειξε η ΔΤ και όλα τα εντός η Nova!

Η ΔΤ (ή ΝΕΡΙΤ) έχει την πρώτη επιλογή των αγώνων κάθε Τετάρτη. Πλην της ρεβάνς του Ολυμπιακού, έχει να δείξει την Τετάρτη 19/2 Μίλαν - Ατλέτικο ή Αρσεναλ – Μπάγερν, Τετάρτη 26/2 Σάλκε - Ρεάλ Μαδρίτης ή Γαλατάσαραϊ – Τσέλσι και την Τετάρτη 12/3 Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Σίτι ή Παρί Σεν Ζερμέν – Λεβερκούζεν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ