2013-12-16 18:27:06
Φωτογραφία για 1ο και 2ο βραβείο επιχειρηματικότητας σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών - Ιωαννίνων
Στο διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας 2013 που υλοποιήθηκε από τη Μονάδα Καινοτομίας και

Επιχειρηματικότητας της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, φοιτητές του... Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών κέρδισαν τα πρώτα βραβεία, σύμφωνα με το PatrasNews.com.

Το 1ο βραβείο απονεμήθηκε στη φοιτήτρια Γεωργία Αντωνοπούλου για την εργασία της «Vending line: Συστήματα αυτόματης πώλησης βιολογικών τροφίμων», ενώ το 2ο Βραβείο μοιράστηκαν οι φοιτητές Γεωργία Μαλαπέτσα και Αλέξανδρο Ρασιδάκη για την εργασία τους «E-Supermarket».

Στόχος του διαγωνισμού ήταν να εμφυτεύσει το πνεύμα της επιχειρηματικότητας στους 156 συμμετέχοντες φοιτητές από τα 15 Τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και τα 3 Τμήμα του πρώην Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας που σήμερα έχουν ενσωματωθεί στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Οι φοιτητές σχημάτισαν 53 ομάδες συντάσσοντας αντίστοιχα επιχειρηματικά σχέδια για την επιχειρηματική τους ιδέα, τα οποία αξιολογήθηκαν από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους του οικονομικού / επιχειρηματικού περιβάλλοντος, ενώ στα μέλη των ομάδων που διακρίθηκαν δόθηκε ως έπαθλο ηλεκτρονικός εξοπλισμός, χορηγία της εταιρείας Agrino.


Για να προβάλουμε το έργο των φοιτητών μας φιλοξενούμε ένα μικρό σημείωμα της Γεωργίας Αντωνοπούλου. Συγχαρητήρια και καλή πρόοδος και στους τρεις φοιτητές μας! Στα πλαίσια του Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας 2013 που υλοποιήθηκε από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων παρουσίασα την επιχειρηματική μου ιδέα, που είχα δημιουργήσει στα πλαίσια ενός μαθήματος επιλογής της σχολής μου και που είχε ως θέμα «Αυτόματοι Πωλητές Υγιεινών – Βιολογικών Τροφίμων».

Στο Διαγωνισμό αυτό μου απονεμήθη το 1ο Βραβείο. Η συγκίνηση και η χαρά μου δεν απότυπώνονται με λόγια. Η προσπάθεια αρκετών μηνών, μου απέδωσε τον πρώτο μου καρπό.

Το συμπέρασμά μου μετά από εκείνο το βράδυ του Διαγωνισμού είναι το εξής: Ότι πέρα από την Ελλάδα της κρίσης , υπάρχει και η Ελλάδα των ανθρώπων που καινοτομούν, που πρωτοπορούν και που ανοίγουν νέους δρόμους.

Τέλος, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθηγητή μου τον κ.Παναγιώτη Ζερβόπουλο για την εξαιρετική συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια που μου προσέφερε καθώς και στους καθηγητές της σχολής μου, στην οικογένειά μου και στους στενούς μου φίλους που μου συμπαραστάθηκαν σε όλη την διάρκεια της εργασίας μου. της Γεωργίας Αντωνοπούλου, φοιτήτριας Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων

*στη φωτογραφία διακρίνεται στη μέση η Γ. Αντωνοπούλου, αριστερά της η Γεωργία Μαλαπέτσα και ο Αλέξανδρος Ρασιδάκη, ενώ δεξιά της ο κ.Πιστιόλας, Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Agrino και στη συνέχεια φοιτητές του Τμήματος που διακρίθηκαν στον εσωτερικό του διαγωνισμό.
foititikanea.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ