2013-12-16 19:23:06
Φωτογραφία για Αυξημένη προσέλευση στην 9η διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες
Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε η 9η Διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες. Μάλιστα η προσέλευση των δημοτών ήταν αυξημένη με αποτέλεσμα πολλά από τα προϊόντα όπως τα αλλαντικά να εξαντληθούν εξ ολοκλήρου. Η επόμενη διανομή αναμένεται στα μέσα Ιανουαρίου και για την ακριβή ημερομηνία θα υπάρξει επόμενη ανακοίνωση.

Η διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες που υλοποιείται μέσα από την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και της αντιδημάρχου Μαρίας Γαλακτοπούλου έχει μια τακτική περιοδικότητα στο δήμο Ηρακλείου Αττικής που καταδεικνύει την βούληση της διοίκησης του δήμου και του δημάρχου Παντελή Βλασσόπουλου να υπάρχουν κοινωνικές δομές που στηρίζουν τους κατοίκους του Ηρακλείου Αττικής σε μια εποχή όπου τα εισοδήματα μειώνονται ενώ οι τιμές των βασικών προϊόντων παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

Τα προϊόντα και οι παραγωγοί που συμμετέχουν αξιολογούνται κάθε φορά, έχουν γίνει έλεγχοι του ΕΦΕΤ, ενώ η προσπάθεια οργάνωσης της διανομής βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη προκειμένου να είναι καλύτερη η εξυπηρέτηση των δημοτών για αυτό και υπάρχει σχετική αφισοκόλληση για κάθε διανομή. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 213 2000103, 2132000141.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ