2013-12-17 08:30:06
Φωτογραφία για ΚΙΛΙΝ : ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ...
Στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής των Εφήβων του Ολυμπιακού, Ρόμπερτ Κίλιν, μετά τον ισόπαλο χωρίς τέρματα αγώνα με τον Απόλλωνα εκτός έδρας.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε και στο πέναλτι που ζήτησε η ομάδα του, ενώ παράλληλα τόνισε πως τα παιδιά πιστεύει πως χθες τα έδωσαν όλα στον αγώνα πρωταθλήματος:

«Συνήθως στα παιχνίδια που γίνονται μακριά από το Ρέντη, η αντιμετώπιση που έχουμε δεν είναι η ίδια. Πιστεύω πως το πέναλτι που έχει γίνει στον Μεζίνι ήταν... καθαρό και έπρεπε να δοθεί. Δεν πρέπει να σταθούμε όμως εκεί και να αποτελέσει αυτό δικαιολογία. Τα παιδιά πιστεύω τα έδωσαν όλα στον αγώνα και προσπάθησαν αρκετά για τη νίκη.

Δεν είναι εύκολο για αυτούς να παίξουν ξαφνικά σε μια μεγάλη ομάδα, που πρέπει να κερδίζει παντού. Απαιτείται χρόνος, αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Βλέπουμε τώρα το ντέρμπι με τον ΠΑΟ και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε για να είμαστε καλύτερα στη συνέχεια, όσον αφορά την βαθμολογία του πρωταθλήματος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ