2013-12-17 08:57:06
Φωτογραφία για ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕ ΜΙΤΣΕΛ...
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός στη μεσαία γραμμή, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία... «επιστροφή» για την επίθεση των ερυθρόλευκων.

Στον Ολυμπιακό αναγνωρίζουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το μεγάλο φαβορί στους αγώνες για τη φάση των «16» του Champions League.

Φέτος οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους, μετά την αλλαγή που υπήρξε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μέχρι τα παιχνίδια για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση απομένουν δύο μήνες και στόχος είναι να συνεχίσει ο Ολυμπιακός τον… περίπατο στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν επαφές για την ενδεχόμενη ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Μίτσελ έχει υποστηρίξει ότι δεν χρειάζεται άλλος παίκτης αυτή τη στιγμή, όμως – όπως γράφει και η "SportDay" – δεν θα απαντούσε αρνητικά στην έλευση ενός μέσου και εντός των προσεχών ημερών είναι πολύ πιθανό να τα πει από κοντά με τον πρόεδρο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη κι εκεί θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο της ενίσχυσης.


Προϋπόθεση για τον Ισπανό τεχνικό αποτελεί να αποσυμφοριστεί το ρόστερ, αφού στη μεσαία γραμμή δεν είναι βασικοί οι Εντινγκά, Μασάντο, Γιαταμπαρέ και θα είναι υπερβολή να έχει ο Ολυμπιακός έξι παίκτες για δύο θέσεις, με βασικούς Μανιάτης και Σάμαρη.

Επίσης, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για επιτελικό χαφ, ο οποίος θα παίζει πίσω από τον σέντερ φορ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Στην άμυνα αναμένεται να φύγει ο Καρλ Μετζανί, αλλά για τη λίστα της UEFA ο Μίτσελ υπολογίζει τον Παπάζογλου.

Παράλληλα, η εφημερίδα αναφέρει πως υπάρχει μία πιθανότητα να τεθεί ζήτημα για μία ακόμη λύση στην επίθεση. Με τον Μάρκο Σέποβιτς να παραχωρείται ως δανεικός σε άλλη ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Τότε είναι πιθανό να επιστρέψει ο Διαμαντάκος για να δηλωθεί ως γηγενής στα ευρωπαϊκά ματς ή να αποκτηθεί ένας ξένος επιθετικός για να είναι έτοιμος, εφόσον αποχωρήσει ο Κώστας Μήτρογλου το καλοκαίρι.

Η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Μίτσελ αναμένεται μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα είναι η πρώτη τους εφ' όλης της ύλης μετά από πολύ καιρό. Συγκεκριμένα ενδέχεται να αποφασιστεί η πολιτική που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική αγορά του Γενάρη, θα γίνει ο πρώτος απολογισμός της χρονιάς, ενώ θα τεθούν και οι νέοι στόχοι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ