2013-12-17 09:49:06
Φωτογραφία για Βιβλίο από τη Lindsay Lohan
Με ανυπομονησία θα περιμένει το Χόλιγουντ το βιβλίο της Lindsay Lohan, η οποία συναντήθηκε με τον λογοτεχνικό ατζέντη Waxman Leavall στη Νέα Υόρκη για να συζητήσουν το πρότζεκτ.

Αν και το ββιβλίο βρίσκεται ακόμη στα πρώτα στάδια, η Lindsay ξεκίνησε να γράφει κάτι σαν ημερολόγιο τον καιρό που βρισκόταν στην κλινική αποτοξίνωσης.

Αναμένεται στο βιβλίο της να γράψει για κάθε λεπτομέρεια στη ζωή της, όπως το γεγονός ότι υπήρξε παιδί σταρ, τις κατηγορίες για χρήση ναρκωτικών, τις σχέσεις της με διάσημους ανθρώπους, όπως και τον ομοφυλοφιλικό δεσμό της με την DJ Samantha Ronson, τους νομικούς μπελάδες της και οι προσπάθειες για αποτοξίνωση με την τελευταία να διαρκεί 90 ημέρες σε θεραπευτικό κέντορο στην Καλιφόρνια. και την οποία η νεαρή σταρ την ολοκλήρωσε με επιτυχία.

Από τη στιγμή που πήρε εξιτήριο στο τέλος Ιουλίου, η Lindsay απαρνήθηκε το ποτό και τα πάρτι και μετακόμισε από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, στην αρχή του μήνα κατηγορήθηκε ότι διέταξε φίλο της να δείρει τον Barron Hilton σε πάρτι στο Μαϊάμι, αν και αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ήταν νηφάλια στο πάρτι. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ