2013-12-17 10:18:07
Φωτογραφία για Στουρνάρας: Το Eurogroup θα αποφασίσει για τη δόση
Για την έγκριση της εκταμίευσης της επόμενης δόσης του δανείου από το Eurogroup, αλλά και την πρόοδο των συνομιλιών για τους πλειστηριασμούς έκανε λόγο... ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.

Σε ερώτηση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης, ο κ. Στουρνάρας απάντησε ότι «θα αποφασίσει αύριο (σήμερα) το Eurogroup, οπότε θα ξέρουμε αύριο (σήμερα) βράδυ»

Αναφορικά με τα ΕΑΣ και αν θα υπάρξουν απολύσεις ή εθελούσια έξοδος, ο υπουργός υπογράμμισε ότι «δεν έχει αποφασιστεί τίποτα ακόμη. Πρέπει να υπάρξει συμφωνία».

Ο κ.Στουρνάρας ανέφερε ακόμη ότι ενημέρωσε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, για την πρόοδο των συνομιλιών, σημειώνοντας οτι υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις για τους πλειστηριασμούς.

Ερωτηθείς αν θα αποχωρήσει σήμερα η τρόικα, ο υπουργός απάντησε ότι θα φύγουν για το Eurogroup και θα επιστρέψουν τον Ιανουάριο.

Τέλος, σε ερώτηση αν έχουν καταλήξει κάπου με τον πρωθυπουργό, ο Γιάννης Στουρνάρας απάντησε: «Βεβαίως, έχουμε καταλήξει.».
e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ