2013-12-17 11:23:00
Φωτογραφία για Σοκάρει η ιστορία ενός Κινέζου που είχε κομμένο χέρι ενωμένο με τον αστράγαλό του μετά από εργατικό ατύχημα
Ένα μήνα ζούσε έτσι μέχρι οι γιατροί να καταφέρουν να επανατοποθετήσουν το χέρι στη θέση του...Οι γιατροί έχουν επανατοποθετήσει με επιτυχία το κομμένο χέρι ενός άνδρα, το οποίο είχαν ενώσει με τον αστράγαλό του για ένα μήνα. Στις 10 Νοεμβρίου, το δεξί χέρι του Xiao Wei είχε αποκοπεί εξαιτίας ενός ατυχήματος στο χώρο εργασίας του.

Από την στιγμή εκείνη άρχισε η απίστευτη περιπέτειά του, για την οποία ο ίδιος είπε: «Ήμουν απλά σοκαρισμένος και παγωμένος στο σημείο, μέχρι που συνάδελφοι μου, αποσυνέδεσαν το μηχάνημα πήραν το χέρι μου και με πήγαν στο νοσοκομείο».

Σε τοπικό νοσοκομείο στο Τσάνγκντε, στην επαρχία της Κίνας, οι γιατροί είπαν ότι δεν ήταν σε θέση να σώσουν το χέρι του, αλλά πρότειναν ότι οι γιατροί στο μεγαλύτερο περιφερειακό νοσοκομείο μπορεί να βοηθήσουν. Ο κ. Wei, δήλωσε: «Είμαι ακόμα νέος, και δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς δεξί χέρι».

Επτά ώρες μετά το συμβάν, έφτασε στο άλλο νοσοκομείο στην Changsha. Οι γιατροί ήταν αισιόδοξοι και υποστήριζαν ότι θα μπορούσαν να επανατοποθετήσουν το χέρι, αλλά όχι αμέσως. Έτσι, προκειμένου να μην χαθεί το κομμένο χέρι, το συνέδεσαν με τον αστράγαλο του.

Ένας από τους γιατρούς εξήγησε: «Ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός. Έπρεπε να καθαρίσουν και να θεραπεύσουν τα τραύματά του πριν από την χειρουργική επέμβαση». Σχεδόν ένα μήνα μετά από το μοιραίο ατύχημα, ο Xiao ήταν έτοιμος να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για εκ νέου προσκόλληση.
exedra Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ