2013-12-17 14:50:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Τα ποσοστά όσων προηγούνται στη δημοσκόπηση της Kappa Research για τον Δήμο - Τι σκέφτονται στη Νέα Δημοκρατία
Λεπτομέρειες για τα ποσοστά που συγκεντρώνουν σε μέτρηση της ΚΑΠΑ REASERCH οι υποψήφιοι για τις δημοτικές εκλογές στην Πάτρα παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα «Ημερήσιος της Αχαΐας».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η μέτρηση έγινε σε δείγμα 1.400 ατόμων και στην θετική ψήφο προηγείται ο επικεφαλή της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Κώστας Πελετίδης με 24%.

Ακολουθεί ο στηριζόμενος από τη ΝΔ Κώστας Χριστόπουλος με 18%, τρίτος ο Νίκος Οικονομόπουλος με 14% και τέταρτος, με διψήφιο ποσοστό, ο Δημήτρης Αίβαλής.

Μάλιστα η εφημερίδα σημειώνει ότι η Νέα Δημοκρατία εκτιμά ότι ακόμα και σε νέα δημοσκόπηση τα ευρήματα δεν θα είναι ανατρεπτικά και έτσι θεωρεί ότι κάποιο από τα στελέχη που προέρχονται από τον χώρο (Χριστόπουλος, Οικονομόπουλος, Αίβαλής) θα περάσει στο δεύτερο γύρο.

Κατά συνέπεια προσανατολίζεται στο να μην δώσει «χρίσμα» στον πρώτο γύρο για να μπορεί να κινηθεί πιο ελεύθερα στο δεύτερο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ