2013-12-17 16:52:09
Φωτογραφία για «ΕΠΕΣΕ» Ο ΝΤΙΟΓΚΟ!
Η Φλουμινένσε θα συνεχίσει να παίζει στη μεγάλη κατηγορία της Βραζιλίας, αφού ένα εγκληματικό λάθος οδήγησε σε υποβιβασμό την Πορτουγκέζα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Η πρωταθλήτρια του 2012 Φλουμινένσε ετοιμαζόταν να παίξει το 2014 στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, καθώς τερμάτισε 17η στη βαθμολογία. Όμως για καλή της τύχη, ένα εγκληματικό λάθος στέλνει στη θέση της την Πορτουγκέζα.

Η τελευταία, στην οποία αγωνίζεται ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Ντιόγκο, χρησιμοποίησε την τελευταία αγωνιστική έναν παίκτη (Έβερτον) που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας. Οι αρμόδιες αρχές τιμώρησαν την Πορτουγκέζα με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών κι έτσι από τη δωδέκατη θέση κατρακύλησε στη 17η και υποβιβάστηκε στη θέση της Φλουμινένσε, η οποία σώθηκε στα… χαρτιά.

Εκατοντάδες οπαδοί της Φλουμινένσε που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της πειθαρχικής επιτροπής πανηγύρισαν έξαλλα για τη σωτήρια απόφαση, ενώ στον αντίποδα υπάρχουν δάκρυα και πολλά νεύρα για το καταδικαστικό λάθος που οδήγησε στον υποβιβασμό την Πορτουγκέζα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ