2013-12-17 19:50:11
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟ CEV Cup
Μπορεί οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ Ανδρών να μην έχουν συνέχεια όμως υπάρχουν προοπτικές συμμετοχής στο CEV Cup και αυτές θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν οι ερυθρόλευκοι.

Οι τρεμπλούχοι Ελλάδας θέλουν «καθαρή» νίκη το απόγευμα της Τετάρτης (18:00, OTE SPORT 3) κόντρα στην Οστράβα, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των ομίλων, στο «Μελίνα Μερκούρη», προκειμένου να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να βρεθούν στην προημιτελική φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Δημήτρης Καζάζης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και σημείωσε πως: «Θέλουμε τη νίκη για πολλούς λόγους. Οι πιο σημαντικοί από αυτούς είναι για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης στο CEV Cup, αλλά και για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για τη στήριξη. Την Οστράβα τη νικήσαμε στην έδρα της, αλλά αυτό το ματς θα είναι διαφορετικό. Οι Τσέχοι θα παίξουν χωρίς άγχος, αφού δεν έχουν να ελπίζουν σε κάτι από το ματς.

Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε την τρίτη μας νίκη στη διοργάνωση. Δώσαμε τα πάντα, κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, αλλά μας στοίχισε η ήττα στο Βέλγιο από τη Νόλικο. Ελπίζουμε ο κόσμος να έρθει να δει την ομάδα και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ