2013-12-17 21:54:07
Φωτογραφία για Πρόεδρος Α.Σ. ΠΑΟΚ: Δεν υπάρχει καμία επαφή με τον Σαββίδη για την ΚΑΕ -  Όποιος ενδιαφέρεται θα βάλει τα λεφτά
Εδώ και αρκετούς μήνες έχει αποκαλυφθεί η προοπτική να ασχοληθεί με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Με δεδομένο πως "τρέχει" η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, το θέμα αυτό... συζητιέται γενικώς και από τον ΠΑΟΚ αυτό που λένε σε ανεπίσημο επίπεδο είναι πως περιμένουν να δουν αν έχει κάτι να τους πει επί του ζητήματος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στη γιορτή που θα γίνει το επόμενο διάστημα και διοργανώνει ο ίδιος με την παρουσία τμημάτων της ομάδας.

Από τον "Δικέφαλο" σχετικά με τον Σαββίδη, ρίχνουν κατά κάποιο τρόπο το... μπαλάκι στον Ερασιτέχνη και ο πρόεδρος αυτού, Θανάσης Κατσαρής, με τοποθέτησή του στο olaPAOK.gr για το θέμα της ΚΑΕ και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, τόνισε: "Δεν ξέρω τίποτα. Υπάρχει μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που τρέχει και όποιος βάλει 1 εκ. ευρώ θα γίνει το αφεντικό της ΚΑΕ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, γιατί να κουράζει το όλο θέμα; Αν κάποιος ενδιαφέρεται, θα βάλει τα λεφτά και θα πάρει την ΚΑΕ. Αν όχι όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, η ΚΑΕ θα μείνει με το καθεστώς που έχει τώρα. Είναι δύο μήνες η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για να δούμε οριστικά τι θα γίνει".

Για το αν υπάρχει επαφή του Α.Σ. με τον Σαββίδη για το θέμα της ΚΑΕ ή αν θα υπάρξει, ο κ. Κατσαρής απάντησε: "Δεν υπάρχει καμιά επαφή. Γιατί να έχουμε κάποια επαφή μαζί του για την ΚΑΕ; Υπάρχει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου...". Τέλος τόνισε πως δεν υπάρχει κάποιο νέο σχετικά με την φημολογούμενη εμπλοκή του "Ελληνικού Χρυσού" στη ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
thestival.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ