2013-12-17 22:46:03
Φωτογραφία για ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ... ΡΕΚΟΡ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Μπορεί να έχει περάσει κάπως στα... ψιλά, μέσα σε όλα τα αγωνιστικά κατορθώματα του Ολυμπιακού στη φετινή περίοδο, την πρόκριση στην Ευρώπη και τα ρεκόρ στο πρωτάθλημα, αλλά είναι πολύ σημαντικό Ο Ολυμπιακός όχι απλώς έχει το μικρότερο παθητικό τερμάτων από κάθε άλλη ομάδα σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", διαρκώς... απομακρύνεται από τις υπόλοιπες «διεκδικήτριες» αυτής της άκρως τιμητικής επίδοσης.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν δεχτεί μόλις 4 γκολ στις 14 αγωνιστικές της ελληνικής Λίγκας, την ώρα που στη Γαλλία η Λιλ έφτασε στα 6 γκολ παθητικό, ενώ στην Ιταλία η Ρόμα (με τα δύο τέρματα που δέχτηκε στο Μιλάνο) πήγε στα 7. Πιο πίσω είναι η Μπάγερν με 8, μαζί με τρεις ομάδες της Κύπρου! Τον Απόλλωνα, την ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ.

Συνεπώς στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα, αλλά και στη Ριζούπολη το Σάββατο, ο Ρομπέρτο και οι συμπαίκτες του θα έχουν ακόμα ένα κίνητρο για να προσπαθήσουν. Και μπορεί οι περισσότεροι λάτρεις των ρεκόρ να ασχολούνται με το «102» που κυνηγάει ο Ολυμπιακός για την επιθετική παραγωγή του, αλλά ταυτόχρονα είναι κοντά στο να καταρρίψει την επίσης εκπληκτική επίδοση της ομάδας του 1973-74 που είχε δεχτεί σε ολόκληρη τη σεζόν μόλις 13 γκολ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ