2013-12-18 06:34:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Αλυσοδένουν το παιδί για να μην ενοχλεί ... - Στον Εισαγγελέα η υπόθεση
Σοκ και δημόσια κατακραυγή έχει προκαλέσει η πληροφορία ότι οικογένεια στην Οβρυά Πάτρας αλυσοδένει καθημερινά το παιδί της όταν επιστρέφει από το ειδικό ίδρυμα όπου πηγαίνει. Η οικογένειά του φέρεται αναφέρει ότι αλυσοδένουν το παιδί «προκειμένου να μην ενοχλεί και να μην γίνεται απειλητικός όταν παθαίνει κρίσεις».

Μετά την αποκάλυψη από την εφημερίδα «Κόσμος», η υφυπουργός Υγείας, Ζέτα Μακρή φέρεται να απέστειλε σχετικό φάκελο στον εισαγγελέα ζητώντας τη διερεύνηση την υπόθεσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας ΚΟΣΜΟΣ, οι κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν στις κοινωνικές υπηρεσίες την κακοποίηση ενός 17χρονου από τους συγγενείς του, οι οποίοι τον δένουν με αλυσίδες, μόλις επιστρέφει από το ειδικό κέντρο στο οποίο πηγαίνει από το πρωί έως τις πρώτες απογευματινές ώρες. Το επιχείρημα των συγγενών είναι ότι το παιδί γίνεται επικίνδυνο.

Η κα. Μακρή, με έγγραφά της προς την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Πατρέων, την Κοινωνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ζήτησε τη διερεύνηση καθώς και την ενημέρωση της, εγγράφως εντός της ημέρας, για την περίπτωση 17χρόνου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ