2013-12-18 10:16:07
Φωτογραφία για Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου [video]
Χθές το απόγευμα στο δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου υπήρχε ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα υδροδότησης του Αιτωλικού.Παρών στην αίθουσα έδωσαν αρκετοί κάτοικοι απο το..

Αιτωλικό οι οποίοι αγωνιούν τι θα γίνει με το θέμα του νερού στο Αιτωλικό αφού οι τελευταίες έρευνες-μετρήσεις έδειξαν οτι το νερό είναι ακατάλληλο για κάθε χρήση.

Η σειρά του θέματος ήταν στο νούμερο 6 και ενώ οι κάτοικοι ζήτησαν να συζητηθεί πρώτα το δικό τους θέμα το συμβούλιο ξεκίνησε με άλλο θέμα το οποίο και αυτό είναι παρα πολύ σοβαρό και συνδυάζεται και με το νερό του Αιτωλικού.

Οπως είπε ο κ.Χονδρός σε δημοσίευμα σε Αθηναική εφημερίδα αναφέρεται οτι πρόκειται να κλείσει η ΔΕΥΜεσολογγίου.Εξήγησε οτι δεν πρέπει να κλείσει γιατί προσφέρει έργο και αυτό ήταν και η αιτία να αρχίσουν οι κάτοικοι του Αιτωλικού να λένε πως γίνεται η ΔΕΥΑΜ να κάνει καλό έργο και αυτοί να μην μπορούν να πιούν νερό.


«Είστε εγκληματίες» «μας δηλητηριάζεται» πεθαίνει κόσμος απο καρκίνο» «ντροπή σας» ήταν κάποιοι απο τους χαρακτηρισμούς που έλεγαν οι κάτοικοι.

Σε προηγούμενη ανάρτηση σας ενημερώσαμε οτι λόγω της έντασης παραλίγο ο κ. Πρεβεζάνος με τον κ.Βασιλείου να έρθουν στα χέρια.Δειτε εδω το βιντεο.

Τελικά αποφασίστηκε την Δευτέρα λεωφορείο με κατοίκους απο το Αιτωλικό μαζί με τον Δήμαρχο να μεταβούν στην Αθήνα και να πάνε στους βουλευτές να ζητήσουν άμεση λύση.Η πρόταση να κλείσουν απο αύριο την παροχή νερού στην πόλη του Αιτωλικού και να γίνεται διανομή απο τον δήμο νερού με υδροφόρες και εμφιαλωμένα νερά τελικά κρίθηκε να γίνει μετά την Δευτέρα.
onairnews.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ