2013-12-18 10:25:07
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ Ο ΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ... ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ!
Αρκετοί ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν πάρει στα πόδια τους συνεχόμενα παιχνίδια και η κούραση αρχίζει να γίνεται... εμφανής.

Αυτό φαίνεται πως έχει αντιληφθεί και ο Ντέιβiντ Μόγιες ο οποίος αναμένεται να χρησιμοποιήσει στον αγώνα με τη Στόουκ για το Λιγκ Καπ ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής.

Το παιχνίδι στο «Μπριτάνια» είναι το πρώτο από τα τέσσερα σε 10 ημέρες και ο τεχνικός των αντιπάλων του Ολυμπιακού στους "16" του Champions League σκέφτεται να φρεσκάρει την ομάδα του με παίκτες που βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση.

Πρώτο μέλημα του Σκοτσέζου τεχνικού είναι να ελέγχει την κατάσταση στην οποία είναι οι ενδεκαδάτοι ποδοσφαιριστές του και να κάνει το ανάλογο ροτέισον. Θα πρέπει δηλαδή να σκεφτεί ποιοι από τους παίκτες που αγωνίστηκαν με την Άστον Βίλα θα είναι έτοιμοι και ξεκούραστοι πριν οριστικοποιήσει την ενδεκάδα για τον αγώνα με τη Στόουκ.


«Έχουμε μια ομάδα από παίκτες που πιστεύω ότι μπορούν όλοι να παίξουν σε κάθε παιχνίδι, γι 'αυτό θα κοιτάξω να βλέπω ποιοι είναι σε μεγαλύτερη ετοιμότητα. Έχουμε πολλά παιχνίδια που έρχονται γι 'αυτό θα εξετάσουμε σε αυτό το παιχνίδι και να δούμε ποιος ταιριάζει καλύτερα» τόνισε ο Μόγιες.

Η Γιουνάιτεντ στοχεύει να φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2010 όπου και την κατάκτησε και ο Σκοτσέζος πρόσθεσε: «Όλες οι διοργανώσεις είναι σημαντικές για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στόχος μας είναι να τις κερδίζουμε.»

Παράλληλα, ο Μόγιες έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στον Βίντιτς πως θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ, ώστε να ξανακερδίσει θέση στην ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ: «Ο Νεμάνια είναι έτοιμος να παίξει, αλλά έχουμε πέντε σέντερ μπακ αυτή τη στιγμή και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Ο καθένας θα πρέπει να παίζει καλά για να έχει τη θέση του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ