2013-12-18 14:16:06
Φωτογραφία για Δωρεάν συσσίτια από το Δήμο Χαλκιδέων
Ξεκινάνε από το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και θα γίνονται κάθε μέρα, ακόμη και τις αργίες. Από το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου ξεκινάει στο Δήμο Χαλκιδέων τη λειτουργία της και η ...Δομή Παροχής Συσσιτίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Χαλκιδέων», το οποίο είναι συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ.

Η Δομή Παροχής Συσσιτίου θα εξασφαλίζει ημερησίως τη δωρεάν τροφοδοσία γευμάτων σε τουλάχιστον 100 ωφελούμενους του προγράμματος. Τα γεύματα θα σερβίρονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κτήριο των Κοινωνικών Δομών στην περιοχή του Γηροκομείου. Επίσης θα μπορούν να διατίθενται, κατόπιν συνεννόησης και από το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η Δομή Παροχής Συσσιτίου θα λειτουργεί με συγκεκριμένο ωράριο, 1-3 μετά το μεσημέρι, όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Πέραν των καθημερινών, την περίοδο των γιορτών θα λειτουργήσει τα Χριστούγεννα, τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, το Σαββατοκύριακο 28-29 Δεκεμβρίου, την Πρωτοχρονιά, το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιανουαρίου και τα Θεοφάνεια.

Η λειτουργία της Δομής και τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις αργίες δεν αφήνει ακάλυπτους από τροφή τους ωφελούμενους του προγράμματος ούτε μία ημέρα.
egnomi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ