2013-12-18 16:32:09
Φωτογραφία για Φόβοι μήπως ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε και τη γυναίκα του!
Άφαντη είναι εδώ και μέρες η σύζυγος του βορειοκορεάτη ηγέτη, Κιμ Γιονγκ Ουν, με τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης να αναρωτιούνται για την τύχη της.

Η νεαρή Ρι Σολ Γιου, που έχει αδυναμία στα τσαντάκια Dior και τη δυτική μόδα, έχει να δώσει σημάδια ζωής πάνω από δύο εβδομάδες.

Το γεγονός ότι ο ηγέτης της Βορείου Κορέας δεν δίστασε να εκτελέσει τον αγαπημένο του θείο, βάζει σε υποψίες τα διεθνή ΜΜΕ που αναρωτιούνται αν ο Κιμ Γιονγκ Ουν προσπάθησε να κλείσει το... στόμα της συζύγου του και μητέρας του παιδιού του.

Είναι γεγονός πάντως, ότι η Ρι δεν έκανε τελευταία δημόσιες εμφανίσεις όμως η συγκεκριμένη χρονική περίοδος που σημειώνεται η... εξαφάνισή της εγείρει ανησυχία για την ασφάλειά της. Αλλά και το ότι ο Κιμ οργώνει τη χώρα χασκογελώντας, φωτογραφίζεται δημοσίως σε ιχθυοτροφεία και όπου αλλού τραβάει η όρεξή του χωρίς να έχει στο πλευρό του την σύζυγό του, ενισχύουν αυτούς τους φόβους. Εξάλλου όλοι γνωρίζουν ποια θα είναι η τύχη της Ρι αν δείξει το παραμικρό ίχνος ανυπακοής στον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ