2013-12-18 19:14:09
Φωτογραφία για ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (VIDEO)
«Σκανδαλώδη υπόθεση» χαρακτήρισε το θέμα των υποβρυχίων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και έκαμε λόγο για «σκοτεινά σημεία» και για προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης από την κυβέρνηση. «Το αυτονόητο το εμφανίζουν ως απόρροια ανατροπής της κυβέρνησης και ότι υπονομεύουμε το εθνικό συμφέρον. Όταν όλοι οι πολίτες σε όλες τις μετρήσεις ζητούν κάθαρση». Μάλιστα στην δευτερολογία του ο Α. Τσίπρας κάλεσε τον Ευ. Βενιζέλο να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό «Αν δεν τα γνωρίζεται όλα αυτά τότε μιλάμε για αφέλεια και θα πρέπει να ζητήσετε συγνώμη από τον ελληνικό λαό. Αν γνωρίζατε τότε μήπως ήσασταν και εσείς στο κόλπο;»

Δημιουργείτε μόνο προβλήματα "Χυδαιολογείτε, συκοφαντείτε, υβρίζετε μέχρι τώρα''. Με απύθμενο κοινοβουλευτικό θράσος είπατε «μήπως είστε μες το κόλπο;». Σας παρέθεσα στοιχεία και δεν είδα εξηγήσεις. Δεν άκουσα καμία απάντηση και οφείλετε να δώσετε απαντήσεις και για τους βουλευτές σας και για τα στελέχη σας είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν απάντησε στη δευτερολογία του στις καταγγελίες του για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. 


 Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η πραγματική θέση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που είχε διατυπώσει ο κ. Δρίτσας σε μια συνέντευξή του πρόσφατη. "Εμείς αποσύρουμε αύριο κιόλας την πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή, αν η κυβέρνηση έρθει με μια λύση για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, παραλαβή των υποβρυχίων και εξασφάλιση των θέσεων εργασίας" ανέφερε ο κ. Βενιζέλος διαβάζοντας τα όσα είπε ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ. "Και έρχεστε τώρα και μου λέτε για αήθη υποννοούμενα. Εσείς που έχετε στήσει χορό εξυπηρετώντας πολύ συγκεκριμένους στόχους" πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ