2013-12-18 21:00:14
Φωτογραφία για Χρόνια πολλά, Μπραντ Πιτ! 50 και συνεχίζει να γοητεύει
Μοιάζει σαν χθες, όταν το 1991 προσπαθούσε να αποπλανήσει τη Τζίνα Ντέιβις στο φιλμ Θέλμα και Λουίζ.

Έκτοτε, έχει πρωταγωνιστήσει σε αμέτρητες ταινίες -«Συνέντευξη Με Έναν Βρικόλακα», «Seven», «Οι Δώδεκα Πίθηκοι», «Επτά Χρόνια στο Θιβέτ», «Fight Club», «Η Συμμορία των Έντεκα», «Τροία», «Mr. & Mrs. Smith», «Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον»-… Έχει αποσπάσει τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ… Έχει ανακηρυχθεί δις ως ο πιο σέξι άνδρας στον πλανήτη, σύμφωνα με το περιοδικό People… Έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Τζένιφερ Άνιστον, την οποία χώρισε το 2005 Για να φτάσουμε στο σήμερα, που είναι αρραβωνιασμένος με την Αντζελίνα Τζολί και έχει αποκτήσει μαζί της έξι παιδιά (τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα).

Κι όμως, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται ο Μπραντ Πιτ μπήκε αισίως στο κλαμπ των 50άρηδων… Γιορτάζει σήμερα, Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, τα 50 του χρόνια!

Μάλιστα, το διεθνούς φήμης περιοδικό AARP αφιέρωσε το εξώφυλλό του στο σταρ των ονείρων εκατομμυρίων γυναικών.

"Χρόνια πολλά Μπραντ Πιτ. Καταξιωμένος ηθοποιός, παραγωγός, φιλάνθρωπος και οικογενειάρχης", γράφει στο εξώφυλλό του.

"Τα γενέθλια εδώ και πολλά χρόνια για μένα δεν είναι παρά μια ημέρα, όπως όλες οι άλλες. Είμαι ευτυχισμένος, ωστόσο, για όλα όσα έχω στη ζωή μου, ειδικά για τη στρατιά των παιδιών μας και την Αντζελίνα", είχε δηλώσει στο παρελθόν.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σαρώνει ακόμη ο Φέτελ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σαρώνει ακόμη ο Φέτελ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ