2013-12-18 21:09:03
Φωτογραφία για ΒΑΤΟΥΤΙΝ : ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ο Ολυμπιακός δεν είναι η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης μόνο εντός παρκέ, αλλά κι εκτός αυτού, σύμφωνα με τον Αντρέι Βατούτιν.

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα "novosti.rs" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ομάδα που θεωρεί πως έχει την καλύτερη λειτουργία στην Ευρωλίγκα: «Το πιο σημαντικό στο μπάσκετ είναι τα αποτελέσματα. Η αξία της δουλειάς που κάνουν οι μάνατζερ αποτυπώνεται από το τελευταίο αποτέλεσμα των ομάδων τους. Αυτή είναι η άποψή μου και βάσει αυτή, το καλύτερο μάνατζμεντ το έχει ο Ολυμπιακός».

Είπε ακόμα Για τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Ο Κρστιτς έπαιξε εξαιρετικά στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. ήταν αποτελεσματικός και βοήθησε πολύ την ομάδα του. Παρ’ όλα αυτά, τελευταία έχει προβλήματα τραυματισμών και τώρα επιστρέφει σιγά σιγά. είναι σημαντικός παίκτης για εμάς και ελπίζουμε πως θα βρει τη φόρμα του, όταν θα τον χρειαζόμαστε περισσότερο. Ο Μίτσοφ ήρθε προετοιμασμένος και διαγράφει σταθερή πορεία. Από τον Τεόντοσιτς περιμένω ψύχραιμα και λογικά παιχνίδια. Για να είμαι ειλικρινής, δεν πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει ο Μίλος».


Για τους οπαδούς της Παρτιζάν Βελιγραδίου: «Διαθέτει από τους πιο εντυπωσιακούς φιλάθλους της Ευρώπης. Γενικά, είμαι θαυμαστής του σερβικού μπάσκετ και της σχολής των προπονητών».

Για το μπάτζετ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είναι 40 εκατ. δολάρια φέτος. Συγκριτικά με τις άλλες ομάδες της Ευρώπης θα λέγατε πως είναι μεγάλο μπάτζετ, αλλά σε αυτό υπολογίζονται τα ακριβά έξοδα μετακίνησης, όπως και οι φόροι προς το κράτος. Παρεμπιπτόντως, το υψηλότερο μπάτζετ στη Ρωσία το έχει η Λοκομοτίβ Κουμπάν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα [3-1]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα [3-1]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ