2013-12-18 23:28:07
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΟΛΥ Η ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ...
Στην ήττα από τη Νόλικο στο Βέλγιο απέδωσε τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ των ανδρών ο Δημήτρης Καζάζης, μετά τη νίκη επί της Οστράβα.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» περιμένει τι θα γίνει οριστικά με την ευρωπαϊκή συνέχεια των νταμπλούχων Ελλάδος, χαρακτηρίζοντας αξιοπρεπή τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στην Ευρώπη, επισημαίνοντας πως ήθελε να ξεκουράσει τους Γιορντάνοφ, Χριστοφιδέλη.

Αναλυτικά: «Περιμένουμε να τελειώσουν τα υπόλοιπα παιχνίδια που γίνονται αυτή την ώρα για να δούμε αν τελικά θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι η πορεία μας ήταν αξιοπρεπής, άμα εξαιρέσουμε την ήττα στο Βέλγιο που, ουσιαστικά, αυτή μας κόστισε πολύ. Μετά από ένα διάστημα αποχής από την Ευρώπη, η ομάδα στάθηκε αξιοπρεπώς και κράτησε την επαφή της με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Έχω ξαναπεί πως όταν δεν συμμετέχεις σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η απόσταση ανεβαίνει συνεχώς, οπότε μόνο και η παρουσία είναι σημαντική και η συγκομιδή βαθμών, η οποία έχουμε κάνει, είναι αρκετά καλή.

Ενόψει του παιχνιδιού με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη, θεώρησα ότι ήταν καλό να προστατεύσουμε Γιορντάνοφ και Χριστοφιδέλη, να είναι πιο ξεκούραστοι, συν του ότι κάποια παιδιά έπρεπε να πάρουν χρόνο συμμετοχής και πήγαν πάρα πολύ καλά. Πήραμε μια ‘καθαρή’ νίκη και πάμε για το παιχνίδι του Σαββάτου σε μια δυνατή έδρα και απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ