2013-12-19 08:34:40
Φωτογραφία για Δικάζεται στο Αυτόφωρο ο Μιχάλης Λιάπης
Ενώπιον του Β΄ Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικειου οδηγείται σήμερα ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη να οδηγεί χωρίς δίπλωμα ανασφάλιστο και με πλαστές πινακίδες αυτοκίνητο.

Δικάζεται στο Αυτόφωρο ο Μιχάλης Λιάπης

Ο Μιχάλης Λιάπης συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στην Αρτέμιδα. Στους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ., που τον σταμάτησαν για έλεγχο, είπε ότι «έκανε βόλτα» στη λεωφόρο Αρτέμιδος.

Φορώντας χειροπέδες οδηγήθηκε αργότερα ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος. Στη συνέχεια ο πρώην υπουργός οδηγήθηκε στο Β' Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο, από το οποίο έλαβε προθεσμία για σήμερα και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Μ. Λιάπης φέρεται να δήλωσε στον εισαγγελέα ότι κατέθεσε τις πινακίδες τον περασμένο Αύγουστο για οικονομικούς λόγους.

«Να μην παριστάνω τον φτωχό, αλλά συνταξιούχος είμαι, με άγγιξε η κρίση. Και όσο να 'ναι το τεκμήριο είναι ένα κάποιο κόστος. Το αυτοκίνητο το είχα σε μια αποθήκη στο Πόρτο Ράφτη και επειδή πρόκειται να φύγω ταξίδι στην Ασία το έβγαλα μόνο σήμερα για να φορτίσω την μπαταρία. Μάλιστα σκόπευα επιστρέφοντας από το ταξίδι να τις πάρω πίσω», φέρεται να είπε.
ethnos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ