2013-12-19 12:46:57
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΣΤΑΜΑΤΑ, ΡΕ ΜΙΤΣΕΛ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ!
Απελπισμένος ο Νίκος Αλέφαντος με τους ...Εντιγκάδες του Ολυμπιακού, γράφει στη στήλη του στο "sportdog.gr" για το ποιος τεχνικός είναι απάτη, ποιος έχει φοβερά πόδια, ενώ μιλάει για Σέποβιτς, Σάμαρη, Ιγκλέσιας και ...Σουάρες!

Αναλυτικά:

Καταρχήν ευχαριστώ τον Βαμβακούλα που δεν κώλωσε να πει κάτι. Τον είχαν καλεσμένο στην τηλεοπτική εκπομπή Καρντάσιανς στον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Σταρόβας, κάποια στιγμή τον ρωτήσανε ποιοι ήταν οι καλύτεροι προπονητές που είχε ως ποδοσφαιριστής, και απάντησε "ο Αλέφαντος έκανε την καλύτερη προπόνηση! Κάθε μέρα διαφορετικές προπονήσεις, ποικιλία μεγάλη, αυτό που θέλει ο ποδοσφαιριστής. Και το ξέρουν πολλοί αυτό για τις προπονήσεις που έκανε ο Αλέφαντος".

Πάμε τώρα στους αγώνες. Έβαλε μία γκολάρα ο Πελέ από φάουλ άλλο πράγμα. Το έχουμε πει ότι έχει τρομερά πόδια. Σε σχέση με τον Μασάντο που τον έχουμε φάει στη μάπα τόσα χρόνια, θα μπορούσε να σταθεί στον Ολυμπιακό.


Όμως, Ολυμπιακός θέλει καλύτερους παίκτες από τον Πελέ, θέλει σπουδαίο παίκτη από το εξωτερικό. Βέβαια ο Πελέ μπορεί να βελτιωθεί αν φτιάξει τη φυσική του κατάσταση γιατί είχε μείνει καιρό χωρίς να παίζει μπάλα. Χρειαζόμαστε όμως χάφαρο, όχι Εντιγκάδες.

Ο Ολυμπιακός έχει φέρει καλούς παίκτες μπροστά και πίσω, θα γυρίσει και ο Μήτρογλου που είναι πέντε κλάσεις πάνω από τον Σέποβιτς -τι πράγμα είναι αυτό ρε παιδιά με τον Σέποβιτς, δεν είναι αυτός φορ για τον Ολυμπιακό- ενώ λοιπόν η ομάδα έχει ορισμένους εξαιρετικούς παίκτες μπροστά και πίσω, στα χαφ πονάει.

Ο Σάμαρης δείχνει αδιόρθωτος στα λάθη που κάνει, στα τραβήγματα, στα πέναλτι, στα πουλήματα της μπάλας, δεν μου αρέσει. Μακάρι να μου δείξει άλλα πράγματα και να με κάνει να τον συμπαθήσω. Δεν έχω τίποτα μαζί του.

Έχει και η Μάντσεστερ προβλήματα στα χαφ, τα έχω αναλύσει πολύ πριν κληρωθεί μαζί της ο Ολυμπιακός, έχει άτεχνους, εργάτες για τα κυβικά αυτής της ομάδας. Όμως αυτά τα χαφ του Ολυμπιακού θα τα τρέξει η Μάντεστερ πολύ, θα τα πιέσει πολύ, θα τους παρασύρουν στο ρυθμό τους χαφ της Μάντσεστερ ο Ρούνεϊ, ο Φαν Πέρσι, ο Βαλένσια, θα δούμε άλλη Μάντσεστερ μετά από 2 μήνες, πρέπει να δυναμώσει ο Ολυμπιακός, να ενισχυθεί.

Ο Μίτσελ να σταματήσει να κάνει τον καλό λέγοντας συνεχώς ότι δεν χρειάζεται μεταγραφή. Δεν υπάρχει ομάδα που να μη χρειάζεται μεταγραφή! Ο Μίτσελ να κοιτάξει την ομάδα που παρουσιάζει διότι το ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός δεν αρέσει. Δεν παίζει μπάλα. Πάλι με τον ΠΑΣ Γιάννενα δεν ήταν θέαμα αυτό που είδαμε. Γι΄ αυτό δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο.

Υπάρχουν βέβαια ελαφρυντικά. Η ομάδα έχει φύγει πολλούς βαθμούς μπροστά, μερικές στιγμές είναι σαν να κάνει αγγαρεία, επίσης έδωσαν πολλά ματς και κουράστηκαν. Τα σέβομαι αυτά, δεν πρέπει να τα ξεχνάμε.

Όμως υπάρχουν πράγματα που τα βλέπεις μια και δυο και τρεις, πάντα. Είχε τύχη ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν στοίχισαν οι αδυναμίες του. Δεν κόβει ο Σάμαρης, δεν κόβει ο Μασάντο, δεν έχεις και δημιουργία, την κάθετη πάσα που βλέπεις από τον Ιμπαγάσα, ακόμα και …40 χρονών να πάει ο Ιμπαγάσα, άμα μπαίνει και συγκρίνεται με αυτούς που έχεις στα χαφ, θα κάνει αίσθηση.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα ήταν πολύ καλός, έδειξε ομάδα που έχει πρόγραμμα, ξέρει τι να κάνει, και παρ΄ ό,τι είχε νέα παιδιά, φάνηκαν τα χαφ του στο Καραϊσκάκη πιο γρήγορα από τα χαφ του Ολυμπιακού! Βελτιώθηκε στην ταχύτητα με αυτές τις επιλογές.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να το πάρει αήττητος το πρωτάθλημα, είναι ιστορική ευκαιρία, οι αντίπαλοί του είναι ανύπαρκτοι.

Το Ατρόμητος- ΠΑΟΚ δεν το είδα ολόκληρο. Τώρα βλέπω σε μαγνητοσκόπηση την ισοφάριση του ΠΑΟΚ στο ΄90, κοίτα εδώ τι γίνεται, πηδάει στο κόρνερ ο πιο κοντός παίκτης του ΠΑΟΚ ο Τζαβέλλας μόνος του! Τι διάταξη άμυνας είναι αυτή;

Παρ΄ όλα αυτά ο Ατρόμητος μέσα σε 3 μέρες έπαιξε με δύο μεγαλύτερούς του συλλόγους και δεν έχασε, νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ήρθε ισόπαλος με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Και έχοντας απώλειες, του έλειπε ειδικά ο Ναπολεόνι. Ενώ ο ΠΑΟΚ είχε κάνει προπόνηση πριν με την Καλλονή… Είχε και τραυματισμούς μέσα στο ματς ο Ατρόμητος χάνοντας δύο ψηλούς που τους χρειάζεται στα κόρνερ, τον Ταυλαρίδη και τον Παπαδόπουλο. Μην ξεχνάμε ότι τον Παναθηναϊκό τον έκανε να φαίνεται προβληματικό ο Ατρόμητος, έναν Παναθηναϊκό που πήγε αμέσως μετά και έριξε 0-4 στη Λιβαδειά.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου αν ο Ιγκλέσιας του Ατρόμητου πιστεύω ότι θα μπορούσε να παίξει στον ΠΑΟΚ που τον έχει στο στόχαστρο. Άνετα παίζει στον ΠΑΟΚ! Εδώ παίζει ο Τζιόλης. Με ρωτάει επίσης γι΄ αυτήν την προπονητική απάτη που λέγεται Βίλας Μπόας.

Νέο Μουρίνιο τον έλεγαν αλλά εγώ τον έβριζα γιατί έβλεπα από την αρχή τι έκανε στην Τσέλσι. Με τις κλοτσιές τον έδιωξαν από την Τσέλσι, με τις κλοτσιές τον έδιωξαν και από την Τότεναμ. Τα διέλυσε όλα στην Τότεναμ, ενώ πήραν 100 εκ. ευρώ από τη μεταγραφή του Μπέιλ.

Τρελά λεφτά σε αποζημιώσεις πήρε ο Βίλας Μπόας από Τσέλσι και Τότεναμ, έγινε πάμπλουτος ο νεαρός, τι άστρο έχουν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή.

Είδα την πεντάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ σε επανάληψη, δεν έπαιζε ο Τζέραρντ και έγινε γρήγορο το κέντρο της Λίβερπουλ! Ανέβαινε η άμυνα της Λίβερπουλ ως τη σέντρα. Έφευγε ο Σουάρες και έμπαινε στα δίχτυα. Μεγάλη κλάση ο Σουάρες, μετά τον Ρονάλντο και τον Μέσι είναι αυτός. Πιο πολύ από τον Αγκουέρο μου αρέσει ο Σουάρες. Είναι πολύ γρήγορος, μπουκαδόρος, γκολτζής, τσαμπουκάς, είναι φοβερός, τα έχουμε ξαναπεί. Μόνος του οδηγεί τη Λίβερπουλ.

Με το πέσιμο που έχουν οι αντίπαλοι της Λίβερπουλ, δεν αποκλείεται να χωθεί στον τίτλο. Είδα την Τσέλσι λόγου χάρη, παρά τη νίκη της δεν τράβηξε. Αν κάνει καλές μεταγραφές η Λίβερπουλ τον Γενάρη, μπορεί να χτυπήσει τον τίτλο έπειτα από πάρα πολλά χρόνια.

Στην επόμενη στήλη θα πω σε ποια ομάδα από το εξωτερικό απ΄ όλες αυτές που ακούγονται για τον Μήτρογλου, θα μπορούσε πιο καλά να παίξει και να σκοράρει ο Έλληνας στράικερ. Είναι ομάδα έκπληξη διότι έχει μεγάλο όνομα. Και όμως, είναι το στιλ αυτής της ομάδας τέτοιο που θα βόλευε τον Μήτρογλου να πάει και να μη γυαλίζει πάγκο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ