2013-12-19 13:01:28
Φωτογραφία για Εξετάζει Μουσάτσιο η Μπαρτσελόνα
Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Ματέο Μουσάτσιο. Στη γωνία περιμένουν οι Καταλανοί, αφού μένει ελεύθερος το καλοκαίρι ο Αργεντινός.

Δεν είναι λίγα το ονόματα κεντρικών αμυντικών που έχουν συνδεθεί με την Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια με τους Καταλανούς, πάντως, να μην προχωρούν σε μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση.

Το καλοκαίρι χτύπησαν αρκετές πόρτες, αλλά αποφάσισαν τελικά να μην προχωρήσουν σε κάποια προσθήκη.

Ωστόσο, ο Χεράρδο Μαρτίνο συνεχίζει να εξετάζει πιθανές λύσεις σε αυτή τη θέση με τον Ματέο Μουσάτσιο να είναι μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει. Ο Αργεντινός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία επαφή με μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ η Μπαρτσελόνα θα περιμένει να δει τις εξελίξεις από τις διαπραγματεύσεις του 23χρονου με τη Βιγιαρεάλ. Ο Μουσάτσιο είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της ομάδας, δε θα είχε αντίρρηση να μείνει εκεί, αλλά υπάρχουν κάποιες διαφορές ανάμεσα στο "κίτρινο υποβρύχιο" και τον εκπρόσωπο του παίκτη όσον αφορά τη ρήτρα που θα μπει στο συμβόλαιο.

Να σημειωθεί πως κατά καιρούς την πόρτα του πρώην αμυντικού της Ρίβερ Πλέιτ έχουν χτυπήσει και οι Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Νάπολι.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ