2013-12-19 19:20:05
Φωτογραφία για ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Μπορεί ο Κώστας Μήτρογλου να απουσιάζει από την ενεργό δράση αυτόν τον καιρό λόγω του τραυματισμού του, αλλά τα αφιερώματα για τον «πιστολέρο» του Θρύλου, ο οποίος συνδυάζει ουσία και θέαμα όποτε αγωνίζεται, συνεχίζονται.

Μάλιστα η ιστοσελίδα "bleacherreport.com" έχει κάνει μια μίνι αναφορά σχετικά με τις καλύτερες λύσεις που στοιχίζουν κάτω από 10 εκατ. λίρες και σε αυτούς έχει συμπεριλάβει τον επιθετικό του Θρύλου, όπως επίσης και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Δύο από τους καλύτερους επιθετικούς της Ευρώπης αυτή τη στιγμή.

«Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται σε πολύ μεγάλη φόρμα με τον Ολυμπιακό αυτή τη σεζόν. Σε δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος, ο 25χρονος έχει σημειώσει 14 γκολ, ενώ έχει επίσης τρία σε πέντε εμφανίσεις στο Champions League. Ο Μήτρογλου θα μπορούσε να αποτελέσει μια φθηνή προσθήκη σε κάθε κορυφαία ομάδα που θα ήθελε να ενισχύσει το ρόστερ της τον Ιανουάριο», γράφει το δημοσίευμα.

Οι υπόλοιποι εννέα σύμφωνα με την ιστοσελίδα που αποτελούν τις καλύτερες λύσεις με τα χρήματα που μπορούν να δαπανηθούν (έως 10 εκατ. λίρες), είναι οι Φαμπιάν Σαρ, Μπαφετιμπί Γκομίς, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Τόμας Ινς, Έιντεν Μακ Γκίντι, Μπρούνο Μάρτινς Ίντι, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, Κανέρ Ερκίν και Ρομπέρτο Ροζάλες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ