2013-12-19 21:11:06
Φωτογραφία για Πρόσφεραν απλόχερα χαμόγελο και χαρά
Τα Χριστούγεννα πλησιάσουν κι όλοι μας λίγο πολύ έχουμε ανάγκη από λίγο χαμόγελο και ωραίες στιγμές που πίσω τους θα αφήσουν ευτυχισμένες αναμνήσεις. Αυτό έκαναν και οι μαθητές από το 4ο Λύκειο Ηρακλείου οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες είχαν βάλει ως στόχο αυτό ακριβώς. Να χαρίσουν δηλαδή το χαμόγελο σε εκείνους που το έχουν ανάγκη. Έτσι, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων οι μαθητές από την Γ' Λυκείου, θέλοντας να προσφέρουν αγάπη και αλληλεγγύη, συγκέντρωσαν τρόφιμα, παιχνίδια και σχολικά είδη, με στόχο να τα μοιράσουν σε Ιδρύματα της πόλης μας.

Μάλιστα το πρωί της Πέμπτης, οι μαθητές βρέθηκαν σε ένα από τα ιδρύματα της πόλης μας και συγκεκριμένα στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών Άγιος Σπυρίδωνας όπου μοίρασαν όλα όσα κατάφεραν να συλλέξουν το τελευταίο διάστημα. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, οι μαθητές από το 4ο Λύκειο ξεναγήθηκαν στο κέντρο "Άγιος Σπυρίδωνας" όπου συνομίλησαν με τα παιδιά, ενώ παρακολούθησαν και μια έκθεση με τις διαφορές χειροτεχνίες και κατασκευές των παιδιών που φιλοξενούνται στο Κέντρο.


Παράλληλα όλοι μαζί τραγούδησαν τα κάλαντα ενώ τα παιδιά από το Ειδικό Κέντρο χρησιμοποίησαν τα σχολικά είδη που τους δώρισαν οι μαθητές για να στείλουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη.

Τα χαμόγελα ήταν πολλά με τους μαθητές από το 4ο Λύκειο να δίνουν αλλά και να παίρνουν χρήσιμες συμβουλές για την ζωή και συνειδητοποίησαν αυτό που πρέπει όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε. Να μην το βάζουμε εύκολα κάτω.

Παρόμοιες επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλα ιδρύματα, από τους υπόλοιπους μαθητές της Γ' Λυκείου τις επόμενες ημέρες.

prismanews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ