2013-12-19 21:22:07
Φωτογραφία για ΚΑΡΕΜΠΕ : ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Καρεμπέ μίλησε στο πλαίσιο του αγώνα αγάπης για έναν Ολυμπιακό τον οποίο οραματίζεται ακόμα πιο μεγάλο σε διεθνή κλίμακα και μία ομάδα όπου άπαντες δουλεύουν για το καλύτερο.

Ο Γάλλος παλαίμαχος άσος και σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός που έχει δείξει πολύ έντονο κοινωνικό πρόσωπο τόνισε αρχικά για τον αγώνα αγάπης: «Είναι πραγματικά πάντα ένα προνόμιο για όλους εμάς, αλλά και για εμένα προσωπικά το να αγωνιζόμαστε στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ειδικά όταν παίζω με τους Βετεράνους για έναν τόσο καλό σκοπό. Πρέπει να είμαστε πάντα όλοι κοντά σε τέτοιους σκοπούς, να τους στηρίζουμε και να βγάζουμε προς τα έξω αυτή την καλή εικόνα του συλλόγου». Σε ερώτηση για το ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε και το γκολ που έβαλε είπε πως «προσπαθώ πάντα να παίζω όπως έπαιζα όλα μου τα χρόνια. Με πάθος, διάθεση, κίνητρο και να δείχνω παντού όσα έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια που παίζουμε».

Μιλώντας για τον Ολυμπιακό υπογράμμισε: «Είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Ένα μεγάλο όνομα στην Ευρώπη και όλοι όσοι είμαστε εδώ, δουλεύουμε καθημερινά, προκειμένου να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το όνομα της ομάδας μας σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Και όταν αναφέρομαι σε ένα μεγάλο σύλλογο, αναφέρομαι φυσικά και στους φιλάθλους. Είναι πολύ σημαντικοί για εμάς, χρειαζόμαστε διαρκώς τη στήριξή τους και πρέπει και οι ίδιοι να αντιληφθούν ότι πρέπει να βοηθούν με κάθε τρόπο ώστε να πηγαίνει μπροστά ο Ολυμπιακός. Τους ευχαριστούμε για όλη τη στήριξη και τους θέλουμε διαρκώς κοντά μας».

Για το εάν εκτιμά πως θα μπορέσει από ένα άλλο πόστο πλέον, να πάρει μία νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάν Καρεμπέ τόνισε: «Το ελπίζω. Είναι κάτι που το θέλουμε όλοι. Όταν αναφερόμαστε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μιλάμε για έναν τεράστιο σύλλογο, με μεγάλες νίκες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και φυσικά μία δύσκολη ομάδα να αντιμετωπίσεις. Θα κάνουμε όλοι ότι καλύτερο μπορούμε, προκειμένου να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας απέναντι στη Μάντσεστερ και εύχομαι για το καλύτερο. Θέλουμε, φυσικά, τον κόσμο κοντά μας, στο πρώτο παιχνίδι, αλλά και στο δεύτερο, προκειμένου να μας στηρίξουν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ