2013-12-19 22:20:03
Φωτογραφία για Φορολογικοί έλεγχοι της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Αττικής
Από το Γραφείο Τύπου

Στο πλαίσιο των ελέγχων διαπιστώθηκαν παραβάσεις σχετικές με την... ανασφάλιστη εργασία, εργασία χωρίς την προβλεπόμενη άδεια, βιβλιάριο υγείας κ.λπ.

Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι, που σχετίζονται με τη φορολογική και ασφαλιστική νομοθεσία, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενήργησαν χθες (18.12.2013) κλιμάκια αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Καλλιθέας και της Νέας Σμύρνης, προέκυψαν παραβάσεις της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας. Συγκεκριμένα:

· Σε καφετέρια στην Καλλιθέα, εντοπίστηκαν δύο (2) υπάλληλοι, οι οποίοι δεν είχαν καταχωρηθεί στο Ειδικό Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανομένου Προσωπικού (Ε.Β.Κ.Ν.Π.).


· Σε καφετέρια στην Καλλιθέα, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δύο (2) αποδείξεων λιανικών συναλλαγών.

· Σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη, διαπιστώθηκε η μη έκδοση τεσσάρων (4) αποδείξεων λιανικών συναλλαγών.

· Σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη, διαπιστώθηκε η μη έκδοση μιας (1) απόδειξης λιανικών συναλλαγών.

· Σε καφετέρια στη Νέα Σμύρνη, εντοπίστηκε ένας (1) υπάλληλος, ο οποίος δεν είχε καταχωρηθεί στο Ειδικό Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανομένου Προσωπικού (Ε.Β.Κ.Ν.Π.).

· Σε καφετέρια – σνακ μπαρ στη Νέα Σμύρνη, διαπιστώθηκε η μη έκδοση δύο (2) αποδείξεων λιανικών συναλλαγών.

· Σε καφέ – εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη, δεν επεδείχθη το Ειδικό Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανομένου Προσωπικού (Ε.Β.Κ.Ν.Π.).

Για τις παραβάσεις που διαπιστώθηκαν θα ενημερωθεί το αρμόδιο υποκατάστημα ΙΚΑ, για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο με την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είτε στην ειδική τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 11012, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση[email protected],προκειμένου να ενημερώσουν για οποιαδήποτε επίμεμπτη ενέργεια, που αφορά φορολογικές ή άλλες παραβάσεις κατά τη διάρκεια πώλησης αγαθών ή παροχής υπηρεσιών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΤΓΟΥΕΪ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΤΓΟΥΕΪ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ