2013-12-20 00:19:13
Φωτογραφία για ΘΡΙΛΕΡ ΚΑΙ... ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΤΗ ΣΙΕΝΑ!
Με σουτ του Γκρέιντζερ στην εκπνοή η Ουνικάχα επιβλήθηκε της Σιένα, πήρε την πρόκρισή της στο TOP 16 ως τρίτη και θα αντιμετωπίσει ξανά τον Ολυμπιακό.

Η Σιένα είχε τις ευκαιρίες της, γύρισε το ματς στα τελευταία λεπτά, λίγο έλειψε να το στείλει στην παράταση, όμως λογάριασε χωρίς τον... Γκρέιντζερ, τον άνθρωπο που έστειλε τη Μάλαγα στην επόμενη φάση.

Ο Νικ Κέινερ-Μέντλεϊ σήκωσε τη Μάλαγα στις πλάτες του (20 πόντοι, 5/9 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 4/5 βολές, 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο σε 37 λεπτά), ο Ερλ Κάλογουεϊ τον ακολούθησε σε απόδοση (13 πόντοι, 4 ασίστ σε 27 λεπτά), ο Τζέισον Γκρέιντζερ εκτός από το μεγάλο καλάθι του είχε άλλους 11 πόντους. Και όλα αυτά, την ώρα που ο έμπειρος Ζόραν Ντράγκιτς έμενε εκτός αγώνα!

Η Σιένα, από την πλευρά της, πήρε 14 πόντους από τους Οθέλο Χάντερ - Τζος Κάρτερ, 12 από τον Έρικ Γκριν και μόλις 6 (με 3/7 σουτ) από τον Ντάνιελ Χάκετ που μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε πως είναι πλέον πολύ πιθανό να αποχαιρετήσει την Πρωταθλήτρια Ιταλίας, για την οποία όπως δήλωσε έδινε πάντα και την ψυχή του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ