2013-12-20 02:00:16
Φωτογραφία για ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ : ΠΑΙΞΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Στράτος Περπέρογλου, κάτι που απέδειξε και στον αγώνα με τη Ζιελόνα Γκόρα.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες να κάμψουν την αντίσταση των Πολωνών, στο «Centrum Rekreacyjno Sportowe», συνεχίζοντας τη φετινή αήττητη πορεία τους. Ο 29χρονος φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, μίλησε για την απόδοσή του, αλλά και τον επερχόμενο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (23/12, ΟΑΚΑ).

Αναλυτικά τα όσα είπε Για τις πολύ καλές τελευταίες εμφανίσεις του: «Υπάρχουν περίοδοι που αισθάνεσαι καλύτερα κι εγώ είμαι τώρα σε καλή κατάσταση. Το θετικό, όμως, είναι ότι κλείσαμε την πρώτη φάση αήττητοι και κοιτάμε μπροστά. Είναι κάτι πολύ δύσκολο να βγεις αήττητος από μια τέτοια φάση. Εμείς αυτό που θέλαμε ήταν να προκριθούμε κι αυτό το καταφέραμε νωρίς. Μετά θέλαμε να παίξουμε για την αξιοπρέπειά μας και για τον Ολυμπιακό».


Για τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ: «Με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, δεν έχει σημασία σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες, είναι πάντα ανοιχτό παιχνίδι. Το σημαντικό είναι να γίνει ένα ματς σε αθλητικό πλαίσιο και ο καλύτερος να πάρει την πρόκριση».

Για το πού θεωρεί πως μπορεί να φθάσει ο φετινός Ολυμπιακός: «Δεν έχουμε φθάσει στο υψηλότερο επίπεδο και για αυτό έχουν παίξει ρόλο και οι πολλοί τραυματισμοί. Ελπίζω σύντομα να παίξουμε όλοι μαζί και να δουλέψουμε στις προπονήσεις όλοι μαζί. Δεν μπορώ να πω πού μπορεί να φθάσει η ομάδα, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε στις προπονήσεις και να συνεχίσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ