2013-12-20 06:00:04
Φωτογραφία για Ο διαγωνισμός του μήνα από το Club Seat: 2ήμερη απόδραση με ένα SEAT στον ξενώνα «Πλειάδες» στην ορεινή Κορινθία!
Ο διαγωνισμός του μήνα: 2ήμερη απόδραση με ένα SEAT στον ξενώνα «Πλειάδες» στην ορεινή Κορινθία!

Το Club SEAT δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό μέλος να περάσει ένα ευχάριστο και ξεκούραστο 2ήμερο στο σύγχρονο συγκρότημα επιπλωμένων κατοικιών , ένα ξενώνα ιδανικό για διακοπές αλλά και για σύντομες αποδράσεις. Επίσης, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη διαδρομή και να ζήσει την απόλυτη οδηγική εμπειρία με ένα μοντέλο SEAT!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μέχρι την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013 και με ένα απλό κλικ, διεκδίκησε ένα μοναδικό 2ήμερο με ένα μοντέλο SEAT και δωρεάν διαμονή σε πολυτελές δωμάτιο για δυο άτομα στον ξενώνα!

Το συγκρότημα των ενοικιαζόμενων επιπλωμένων κατοικιών δημιουργήθηκε το 2006 με στόχο να προσφέρει στην περιοχή της Στυμφαλίας υπηρεσίες διαμονής υψηλών προδιαγραφών με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Ο ξενώνας περιλαμβάνει 7 ανεξάρτητους χώρους διαμονής με διαφορετική αισθητική και ονομασία, σε διαφορετικούς χρωματισμούς
. Η εναλλαγή του ύφους των διαμερισμάτων ικανοποιεί κάθε γούστο, ενώ η πισίνα και το μπαρ στην αυλή προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Όλα τα δωμάτια παρέχουν τζάκι, ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, κουζίνα και ψυγείο, καθιστικό, ντουζιέρα, τηλεόραση και μπαλκόνι με θέα στον κάμπο. Ο ξενώνας συνδυάζει την παραδοσιακή λιτότητα της πέτρας και του ξύλου με την απέρριτη πολυτέλεια.

Πέρα όμως από την παράδοση, το περιβάλλον και τη θέα, αυτό που θα απολαύσετε στον ξενώνα είναι η μοναδική φιλοξενία κι η ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Δήλωσε τώρα τη συμμετοχή σου στο διαγωνισμό με ένα απλό κλικ και...... δες, νιώσε και γεύσου την ομορφιά αυτού του τόπου με ένα αγαπημένο μοντέλο SEAT!

Σημείωση: Ο διαγωνισμός αφορά διαμονή στον ξενώνα στις 25/01/2014 με δυνατότητα για late check-out στις 26/01/2014 κατόπιν συνεννοήσεως.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Οι υπόλοιποι μείνετε συντονισμένοι για τον επόμενο διαγωνισμό του Club SEAT!

Λήξη Διαγωνισμού: Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό πρέπει να είστε μέλη του Club SEAT.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ