2013-12-20 08:42:10
Φωτογραφία για ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ MICHEL ΛΙΑΠΗ» (VIDEO)
Μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ βρέθηκαν έξω από το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και είπαν τα... δικά τους κάλαντα. Ο ιδιότυπος «κουμπαράς» τους είχε φωτογραφία του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη και ανέγραφε: «Ό,τι έχετε ευχαρίστηση για τον Michel Λιάπη». Κατά τη διάρκεια της συμβολικής τους κατάληψης στο κτίριο της οδού Σταδίου οι εργαζόμενοι ανάρτησαν στην πόρτα του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού πανό που αναφέρει: «Πάρτε τα μνημόνια και φύγετε από εδώ».

 Την ίδια ώρα στην είσοδο του υπουργείου αναπτύσσονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες στη συνέχεια ανέβηκαν μέχρι και τον όροφο όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι εργαζόμενοι. 

Τελικά, μετά από μισή ώρα παραμονής στον όροφο όπου βρίσκεται το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού τα μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ ολοκλήρωσαν τη διαμαρτυρία συνεχίζοντας βέβαια κατά την απομάκρυνσή τους να ψέλνουν τα δικά τους κάλαντα... 

Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ αντιδρούν στην επιστολή που απέστειλε ο κ. Γρηγοράκος σε όλους τους δημάρχους στους οποίους αναφερόταν με αριθμούς στο πλεονάζον προσωπικό κάθε δήμου. 

Ο κ. Γρηγοράκος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ είπε μεταξύ άλλων ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους εργαζόμενους τους οποίους και θα συναντήσει.

Real.gr

''The New Daily Mail''
 
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ