2013-12-20 09:58:36
Φωτογραφία για Στα μαχαίρια Γρηγοράκος Καμίνης.... !!!
Ο προεκλογικός πυρετός οξύνει ακόμα και τα πιο ήρεμα πνεύματα. Κάπως έτσι ερμηνεύει τις αντιδράσεις κατά του προσώπου του, ο υπουργός αναπληρωτής εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος.!

Φυσικά, η έρευνα της επιτροπής Ραπακούλια και οι προτάσεις της για τη δρομολόγηση της κινητικότητας στους ΟΤΑ, έβγαλε εκτός εαυτού όλους τους αιρετούς ανεξάρτητα από την κομματική τους προέλευση ή την ιδεολογική απόχρωση.!  

Μέσα σ αυτό το κλίμα, η αντιπαράθεση μεταξύ του  Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκου και του Δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, κυριαρχεί στα αυτοδιοικητικά θέματα των ημερών.

Οξεία επίθεση  εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος κατά του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη αναφορικά με την αντίδραση του τελευταίου στην επιστολή του.

«Ο κ. Καμίνης με την παρέα του να είναι καλά. Χθες ήμουν στα Γιάννενα και δεν είδα καμία αντίδραση», είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ. Πρόσθεσε δε ότι «δεν αντιδρούν οι δήμαρχοι. Ένας συγκεκριμένος το κάνει. Με την ανασφάλεια που διαθέτει ενόψει των εκλογών τον δικαιολογώ». Ερωτηθείς σχετικά είπε ότι εννοεί τον κ. Καμίνης.

Παράλληλα ο κ. Γρηγοράκος ότι ο ίδιος δεν μίλησε για απολύσεις αλλά για εθελοντική κινητικότητα: «Να δούμε πρώτα τι έχει μείνει στον κάθε δήμο μετά την κινητικότητα και μετά θα αποφασίσουμε», πρόσθεσε.

                                                        Γ. Σπ. Π
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ