2013-12-20 12:28:08
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Κώστας Παπανικολάου μιλάει από την Βαρκελώνη, για τον Ολυμπιακό και την επικείμενη επιστροφή του στο ΣΕΦ.

Πέρασε τέσσερα αξέχαστα χρόνια στο Λιμάνι. Εκεί ανδρώθηκε μπασκετικά, εκεί άρχισε να δείχνει τις πτυχές του μεγάλου ταλέντου του, εκεί καθιερώθηκε ως παίκτης τοπ επιπέδου, εκεί έγινε ταυτόσημο του πάθους της ορμής και του αγωνιστικού τσαμπουκά. Με την φανέλα του Ολυμπιακού έζησε μοναδικές στιγμές, κυρίως με την κατάκτηση των δύο συνεχόμενων ευρωπαϊκών όσα δηλαδή έχει η νέα του ομάδα σε ολόκληρη την ιστορία της.

Χθες βράδυ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μπουντιβέλνικ, ο Κώστας Παπανικολάου συνειδητοποίησε ότι θα επιστρέψει ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ως ...αντίπαλος. Τρόπος του λέγειν αντίπαλος, δηλαδή και μόνο στο παρκέ για 40 αγωνιστικά λεπτά, διότι κατά τ' άλλα θα του δοθεί η ευκαιρία να ξαναβρεθεί ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα.


Αμηχανία. Αυτή είναι ίσως η πλέον κατάλληλη λέξη για να περιγράψει τις πρώτες αντιδράσεις του “Παπ” στο άκουσμα της συνάντησης Ολυμπιακού και "μπλαουγκράνα" στο ΤΟΡ 16 με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον ίδιο. Αντιδράσεις, τις οποίες η κάμερα του "gazzetta.gr" κατέγραψε αποκλειστικά μέσα από τα αποδυτήρια των μπλαουγκράνα! Διότι, κάποιες φορές αξίζει πραγματικά να βλέπεις κάποιον να λέει όσα λέει και όχι απλώς να διαβάζεις τα λόγια του.

Απ' αυτά που είπε ο Παπανικολάου βγαίνει ένας τίτλος. “Δεν είναι και το καλύτερο μου...”. Σεμνός και ειλικρινής όπως πάντα, ο διεθνής φόργουορντ δυσκολεύτηκε αρκετά να απαντήσει στο πώς περιμένει να τον υποδεχτεί ο κόσμος, ενώ τόνισε ότι θα προσπαθήσει να βάλει το συναίσθημα στην άκρη και να συμπεριφερθεί επαγγελματικά. Επιπλέον εξέφρασε την χαρά του που θα δει ανθρώπους, οι οποίοι μέχρι πρόσφατα ήταν η δεύτερη οικογένειά του και δήλωσε περίεργος να βιώσει από την... ανάποδη την ατμόσφαιρα ενός γεμάτου ΣΕΦ.

Δείτε το βίντεο με τις αποκλειστικές δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου για την διασταύρωση της Μπάρτσελόνα με τον Ολυμπιακό, την επερχόμενη επιστροφή του στο ΣΕΦ, αλλά και για την... πραγματική μάχη της ευρωλίγκας που ξεκινάει προσεχώς.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ