2013-12-20 13:52:07
Φωτογραφία για Γυαλιά καρφιά στον ΟΚΑΝΑ: Εμπόδισαν τη Μένη Μαλλιώρη να δώσει συνέντευξη
Πανικός επικράτησε πριν από λίγο στον Οργανισμό Καταπολέμησης Ναρκωτικών ΟΚΑΝΑ όταν η Πατρινής καταγωγής παρατηθείσα πρόεδρος του Μένη Μαλλιώρη επιχείρησε να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου αλλά εμποδίσθηκε με το επιχείρημα ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις του ΟΚΑΝΑ από την στιγμή που ο υπουργός υγείας έχει κάνει δεκτή την παραίτηση της.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγο όταν η Μένη Μαλλιώρη βρέθηκε στο κτήριο του ΟΚΑΝΑ προκειμένου να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου πράγμα το οποίο δεν κατέστη δυνατό αφού ο αντιπρόεδρος του ΟΚΑΝΑ έσπευσε να της θυμίσει ότι έχει παραιτηθεί και δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τις αίθουσες του Οργανισμού, όπως αναφέρει το iatropedia.

Προς το παρόν τα πνεύματα οξύνθηκαν ενώ μπήκαν στη μέση και οι εργαζόμενοι του ΟΚΑΝΑ οι οποίοι άδραξαν την ευκαιρία και πέρασαν στην αντεπίθεση μετά από τις τις καταγγελίες του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρου Ρακιτζή ότι έπαιρναν αυξήσεις μισθών 182%.

Σύμφωνα με το προεδρείο του Συλλόγου τους η αλήθεια είναι ότι επί προεδρίας Μαλλιώρη οι εργαζόμενοι είχαν μειώσεις στους μισθούς τους που έφτασαν στο 50%.

Είναι τεράστιο ψέμα - σημειώνουν - ότι στον ΟΚΑΝΑ δεν εφαρμόζεται το ενιαίο μισθολόγιο.

Μετά από αυτή τις τραγελαφικές κατάστασεις που διαδραματίσθηκαν η κ.Μαλλιώρη αποφάσισε να παραχωρήσει συνέντευξη στο πεζοδρόμιο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ