2013-12-20 15:34:07
Φωτογραφία για Στόχος τους τα βενζινάδικα
Συλλήψεις ντόμινο στη Γραμμενίτσα της Άρτας, όπου οι αστυνομικοί έπιασαν συνολικά πέντε τσιγγάνους νεαρής ηλικίας (οι τρεις ανήλικοι), οι οποίοι είχαν ληστέψει την ιδιοκτήτρια ενός...  πρατηρίου υγρών καυσίμων και το γιο της. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι ήταν το δεύτερο βενζινάδικο που λήστεψαν.

Μετά τη σύλληψη ενός 17χρονου που καταγράφηκε από την κάμερα κλειστού κυκλώματος του πρατηρίου και συνελήφθη στο Λούρο Πρέβεζας, εντοπίστηκε και ο δεύτερος ληστής. Πρόκειται για έναν 21χρονο που κρατούσε το πιστόλι με το οποίο απείλησε την 48χρονη ιδιοκτήτρια και τον 27χρονο γιο της και τους άρπαξε 220 ευρώ. Το όπλο βρέθηκε με άλλο ένα και αποδείχθηκαν replica, ενώ κατασχέθηκαν και τρεις κουκούλες. Στη συνέχεια, συνελήφθησαν άλλοι δύο τσιγγάνοι ηλικίας 17 και 19 χρόνων, που έβαλαν χεράκι στη διαφυγή των δραστών με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο κατασχέθηκε.

Οι τέσσερις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ αναζητείται ένας 15χρονος που συμμετείχε στη ληστεία. Κατά την προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι η σπείρα των νεαρών είχε ληστέψει άλλο ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας στις 15 Δεκεμβρίου και είχε αρπάξει 150 ευρώ.

attikipress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ