2013-12-20 17:58:40
Φωτογραφία για Αγρότης χτυπήθηκε από γκλοπ αστυνομικού
Στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" διεκομίσθη, νωρίς το μεσημέρι, ο Μανόλης Ψυχαράκης, ένας 54χρονος αγρότης από τα Χουστουλιανά, ο οποίος... όπως κατήγγειλε χτυπήθηκε από αστυνομικό στο κεφάλι με γκλομπ, κατά τη διάρκεια του αγροτικού συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα.

Ο 54χρονος μίλησε στο "Cretalive" για την απρόκλητη, όπως είπε, επίθεση που δέχτηκε. "Μας χτύπησαν χωρίς λόγο, αναίτια!" - είπε ο κ.Ψυχαράκης που φέρει τραύμα πάνω από το μάτι. "Εμείς καθόμασταν χωρίς να δημιουργούμε πρόβλημα" - προσθέτει, ενώ παράλληλα εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του για τη στάση των αστυνομικών: "Λες και και ήθελε να με σκοτώσει ο αστυνομικός!" είπε χαρακτηριστικά.

Παρόντες στον "Ευαγγελισμό" είναι ο πρόεδρος της ΕΑΣ Αν.Στρατάκης, ο βουλευτής Γ. Μιχελογιαννάκης και συνδικαλιστές του αγροτικού χώρου.

Όσο για το πώς θα κινηθεί ο 54χρονος αγρότης... αν και αρκετοί του πρότειναν να υποβάλλει μήνυση κατά του αστυνομικού ο ίδιος επιμένει: "Δε θέλω την ποινική δίωξη του αστυνομικού, αλλά να σκεφτούν τι κάνουν. Εγκληματίες δεν είμαστε!".
Cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ