2013-12-20 18:24:06
Φωτογραφία για Χριστούγεννα στο Πεδίο του Αρεως. Το Σάββατο ανάβει το Δέντρο ο Περιφερειάρχης Αττικής
Από το Γραφείο Τύπου

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα επικρατεί στο Πεδίον του Άρεως, καθώς... έχει ανοίξει τις πύλες του για μικρούς και μεγάλους το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο με καρουζέλ, παγοδρόμιο, φάτνη και πολλές δραστηριότητες για τους λιλιπούτειους επισκέπτες του.

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στις 20.00 ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, θα να εγκαινιάσει την εορταστική λειτουργία του Πάρκου ανάβοντας το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο, που έχει τοποθετηθεί στο χώρο.

«Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, τα χαμόγελα των παιδιών είναι το πιο ωφέλιμο αντίδοτο. Ευχόμαστε, αυτές τις Άγιες Ημέρες των εορτών, ο κόσμος να απολαύσει στο Πεδίον του Άρεως τη ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Μια νέα εποχή ξεκινά για το Πάρκο, το οποίο έχει αλλάξει ριζικά πρόσωπο και περιμένει τους πολίτες της Αθήνας να το αγκαλιάσουν. Το τελευταίο διάστημα σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη έχουμε καταβάλει τιτάνιες προσπάθειες, ώστε να απαλλάξουμε το Πεδίον του Άρεως από παραβατικά στοιχεία και να το αποδώσουμε καθαρό και ασφαλές στους πολίτες. Σας περιμένουμε όλους!», ανέφερε ο κ. Σγουρός.

Η διοργάνωση γίνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και της Ομοσπονδίας Υπαιθρίων Εμπόρων – Σωματείο Αγ. Ιωάννης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ