2013-12-20 19:08:03
Φωτογραφία για «ΠΟΛΕΜΟΣ» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΕΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ 35 ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ!
Παρεξήγηση δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΕΟΚ!

Υπάλληλος των ερυθρόλευκων πήγε στα γραφεία της Ομοσπονδίας για να παραλάβει τις 35 προσκλήσεις που δικαιούνται οι φιλοξενούμενοι για τον ημιτελικό της Δευτέρας, ωστόσο έφυγε με… άδεια χέρια Ο υπάλληλος μπήκε στα γραφείο της ΕΟΚ συνάντησε τον Γενικό Γραμματέα, Παναγιώτη Τσαγκρώνη, αλλά και μέλη του Δ.Σ. και ζήτησε να παραλάβει τις προσκλήσεις που δικαιούται ο Ολυμπιακός, διευκρινίζοντας εγγράφως (όπως αναφέρουν οι ερυθρόλευκοι) πως είναι εξουσιοδοτημένος από την ΚΑΕ Ολυμπιακός…

Η Ομοσπονδία από τη μεριά της απαντά πως ο συγκεκριμένος υπάλληλος δεν είχε καμία εξουσιοδότηση, ότι δεν αποδείκνυε από πουθενά πως είναι άνθρωπος του Ολυμπιακού και σε πρώτη φάση αρνήθηκε να τις παραδώσει.

«Θα πρέπει να επικοινωνήσουμε με τον κ. Σταυρόπουλο» φέρεται να είπε ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης στον υπάλληλο της ΚΑΕ, ο οποίος αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος, χωρίς να παραλάβει τις προσκλήσεις κι αφού προηγουμένως είχε έναν έντονο διάλογο με τον παράγοντα της ΕΟΚ.


Μάλιστα, μετά τον «ντόρο» που δημιουργήθηκε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το πρωί της Παρασκευής 20/12, εμφανίστηκε στο γραφείο μου, όπου βρισκόμασταν με μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ, άγνωστος άνδρας και επί λέξει είπε θέλω τις προσκλήσεις του Ολυμπιακού. Σε ερώτηση για το ποιος είναι και ποιος τον στέλνει, απάντησε τι σημασία έχουν αυτά, δώσε μου τις προσκλήσεις.

Όπως ο καθένας καταλαβαίνει, οι προσκλήσεις του φιλοξενούμενου για τέτοιον αγώνα, δεν θα μπορούσαν να δοθούν στον κάθε τυχόντα. Ενημέρωσα τον εν λόγω κύριο ότι έπρεπε να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για να μου επιβεβαιώσουν ότι ήταν δικός τους απεσταλμένος, αφού ουδείς με είχε ενημερώσει για την άφιξή του. Την ίδια ώρα, εκείνος αποχώρησε εκστομίζοντας ύβρεις. Προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων και απαράδεκτες συμπεριφορές, επιστρέφονται στους εμπνευστές τους».

Ακολούθηκε και ανακοίνωση της ΕΟΚ για το θέμα. «Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τη στάση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναφορικά με το θέμα των προσκλήσεων του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Κι αυτό, γιατί δεν εξυπηρετεί την αλήθεια. Αντίθετα, εξυπηρετεί μόνο την ένταση και την οξύτητα, ενόψει της αναμέτρησης.

Αυτές είναι καταστάσεις που συμβάλλουν στη δημιουργία εντάσεων, ενώ θα πρέπει όλοι να συμβάλλουμε στην αποφυγή ακριβώς τέτοιων καταστάσεων. Αποτελεί δε, απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας. Η ΕΟΚ αυτό που προσπάθησε να κάνει είναι να προστατεύσει την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ζητώντας μια εξουσιοδότηση, όπως ήταν και το σωστό να γίνει. Οι προσκλήσεις ήταν στα γραφεία της ΕΟΚ και παραμένουν εδώ, προς διάθεση στον Ολυμπιακό» ανέφερε η Ομοσπονδία.

Από `κει και η… διαμάχη συνεχίζεται και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με τους αντίστοιχους της ΕΟΚ είναι στα τηλέφωνα προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση. Πάντως, είναι θέμα ωρών να τακτοποιηθεί το ζήτημα και οι πρωταθλητές Ευρώπης να παραλάβουν τις 35 προσκλήσεις που δικαιούνται.

Να σημειωθεί πως οι παράγοντες του Ολυμπιακού βρίσκονταν στα αεροδρόμια και τα αεροπλάνα, καθώς η ομάδα επιστρέφει από την Πολωνία όπου αγωνίστηκε χθες (19/12) με αντίπαλο την Ζιέλονα Γκόρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ