2013-12-21 02:22:06
Φωτογραφία για Αποχωρεί από τον Πανηλειακό ο Γκαγκάτσης!
Aλυσιδωτές είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Πανηλειακού αφού σαν να μην έφταναν τα άσχημα αποτελέσματα με αποκορύφωμα... την σημερινή ήττα με 3-1 από τον Αχαρναϊκό σε συνδυασμό με την τραγική εμφάνιση και η απομάκρυνση του Π. Δημητρίου σήμερα ήρθε το νέο και πιθανότατα μεγαλύτερο σοκ.

Όπως γνωστοποιήθηκε πριν από λίγο λοιπόν ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας τη ομάδας Βασίλης Γκαγκάτσης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τα διοικητικά δρώμενα.

Συγκεκριμένα, την εν λόγω πρόθεση του την έκανε γνωστή σε ομιλία που είχε κατά την επίσκεψη του το βράδυ της Πέμπτης στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ομάδα ενόψει του σημερινού αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Β. Γκαγκάτσης:

«Την περασμένη Παρασκευή ανακοινώθηκε σε μας, από τον κ. Θανάση Παπαγεωργίου ότι μπαίνει στη διοίκηση της ομάδας μας. Ότι κάναμε αυτές τις μέρες, και την Κυριακή που προχωρήσαμε στην απομάκρυνση του προηγούμενου τεχνικού, ήταν σε συνεννόηση και με την προτροπή, του κ. Παπαγεωργίου.


Δεν έχω, ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος από την ομάδα, ως τώρα επίσημη ανακοίνωση για υπαναχώρηση και για μη ενασχόληση του κ. Παπαγεωργίου με την ομάδα.

Εγώ δεν είμαι το πρόβλημα για να μπει στην ομάδα ο κ. Παπαγεωργίου! Εγώ αποχωρώ, έτσι κι αλλιώς από την ομάδα! Και θέλω να σας ευχαριστήσω, από μέσα από την καρδιά μου, για τη συνεργασία που είχαμε αυτούς τους τέσσερις μήνες!

Το τελευταίο διάστημα, με όσα συζητούσαμε με τον κ. Παπαγεωργίου, είχαμε τη σιγουριά ότι αυτός θα αναλάβει τη διοίκηση. Και είχαμε εφησυχάσει, ώστε να μην ασχοληθούμε με οποιαδήποτε άλλη περίπτωση επενδυτή.

Προσπάθησα και βρέθηκαν κάποια χρήματα, τα οποία θα μπουν στους λογαριασμούς σας τη Δευτέρα, ενόψει των Χριστουγέννων»

Όπως εύλογα γίνεται κατανοητό αυτή την στιγμή στις τάξεις της ομάδας επικρατεί το απόλυτο χάος αφού ο σύλλογος παραμένει μετέωρος από την στιγμή μάλιστα που ο Θ. Παπαγεωργίου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις του.

Έξελίξεις αναμένονται επί του θέματος patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ