2013-12-21 10:04:17
Φωτογραφία για Νέα αναβάθμιση για την εφαρμογή μου ARGONAYTIS...η τηλεόραση στην τσέπη σας
Μετά από αρκετό καιρό αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο με την εφαρμογή μου που εσείς όλοι την κρατάτε εδώ και πολύ καιρό στις πρώτες θέσεις των δωρεάν στην κατηγορία "new".

Στην καινούργια έκδοση θα βρείτε εκτός από τις μικρές αλλαγές στην εμφάνιση, πολύ τηλεόραση αφού προστέθηκαν νέα κανάλια και διορθώθηκαν οι σύνδεσμοι από κάποια παλιά.

Τις περισσότερες πηγές τις έχω πάρει από το γνωστό XBMC για να παίζουν απροβλημάτιστα και στους φίλους στο εξωτερικό και θα διορθώνονται συνεχώς.

Στην ενότητα ταινίες για όλους θα βρείτε πολλές Ελληνικές ταινίες από το youtube  αλλά και από άλλες πηγές.

Η αναβάθμιση έγινε κυρίως για να διορθωθούν κάποια μικρό- προβλήματα στον κώδικα αφού η εφαρμογή είναι web και μπορώ να πραγματοποιώ αλλαγές χωρίς να κατεβάσετε ξανά την εφαρμογή αλλά και μετά που είδα να ανεβαίνουν εφαρμογές με αντίτιμο για τα δωρεάν κανάλια.

Διορθώθηκε το πρόβλημα που όταν βλέπατε μια ανάρτηση γυρνώντας πηγαίνατε από την αρχή.

Αν βρείτε συνδέσμους που δεν λειτουργούν μην διστάσετε να μου γράψετε να τους διορθώσω.

Και πάλι ένα ευχαριστώ σε όλους σας για την ανταπόκριση και τα σχόλια σας και αν δεν σας κάνει κόπο γράψτε ένα σχόλιο στο AppStore για να την ανεβάσουμε πιο ψιλά.

Να υπενθυμίσω πως δεν έχω κανένα οικονομικό όφελος εγώ από την εφαρμογή ενώ αντίθετος για να την διατηρώ πληρώνω και στην Apple αλλά και στους server που την ανεβάζω και θα προσπαθώ να την διατηρώ όσο ακόμη αντέχω.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ