2013-12-21 11:00:10
Φωτογραφία για ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο... ΓΙΑΡΙΤΣ!
Επιστροφή στη δράση για τον Μάρκο Γιάριτς, ο οποίος είναι πιθανόν να υπογράψει στην Φενέρμπαχτσε του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για να την ενισχύσει στο «Τοπ 16» της Ευρωλίγκας!

Ο Ομπράντοβιτς αναζητούσε εδώ και καιρό ενίσχυση στα γκαρντ και με δεδομένο ότι είναι δύσκολο να βρεθεί αυτή την περίοδο στην Ευρώπη ελεύθερος... «κοντός» με εμπειρία και ποιότητα, έχει στραφεί στην περίπτωση του 35χρόνου Σέρβου, ο οποίος ουσιαστικά έχει να παίξει μπάσκετ από το 2011, όταν μετά την επιστροφή του από το ΝΒΑ και την μια σεζόν που πέρασε στην Ρεάλ Μαδρίτης (2009-10), ενίσχυσε μετά τα μέσα της αγωνιστικής χρονιάς 2010-11 τη Σιένα.

Με την ιταλική ομάδα, μάλιστα, απέκλεισε τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και πήρε την πρόκριση για το Φάιναλ Φορ της Βαρκελώνης, στο οποίο η Σιένα έμεινε εκτός τελικού από τον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς!

Ο Γιάριτς, λοιπόν, είναι πιθανό να βρεθεί ξανά στον δρόμο των ερυθρόλευκων, καθώς στον Ε’ Όμιλο του «Τοπ 16» της Ευρωλίγκας θα βρουν αντίπαλο την Φενέρ.

Ο 35χρόνος Σέρβος γκαρντ επιχείρησε τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια να επιστρέψει στο ΝΒΑ και πήρε μέρος το φθινόπωρο του 2012 στην προετοιμασία του Σικάγο και πριν από λίγους μήνες στην προετοιμασία των Νετς, αλλά, τελικά, οι δύο ομάδες δεν του έδωσαν συμβόλαιο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ