2013-12-21 12:42:32
Φωτογραφία για Σενάρια για προσύμφωνο Ζέεντορφ με Μίλαν!
Η νέα εποχή της Μίλαν περιλαμβάνει το όνομα του Κλάρενς Ζέεντορφ στον πάγκο, με το Sky Italia να αποκαλύπτει πως ο Ολλανδός έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο. Σε Παρί ή Μονακό το μέλλον του Αλέγκρι. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μπορεί ο Αντριάνο Γκαλιάνι να στηρίζει απόλυτα τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι λέγοντας πως "είναι ο προπονητής μας και το μόνο που μας νοιάζει είναι αυτή η σεζόν" ωστόσο αν ισχύει η ρήση "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά" τότε... υπάρχει θέμα προπονητή στη Μίλαν.

Τουλάχιστον σύμφωνα με τον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό "Sky Italia", ο οποίος αποκάλυψε πως ο Κλάρενς Ζέεντορφ είναι ο εκλεκτός για να διαδεχτεί τον Μάσιμο Αλέγκρι στην τεχνική ηγεσία των "ροσονέρι", με τις δύο πλευρές να δεσμεύονται ήδη με προσύμφωνο συνεργασίας.

Το ίδιο μέσο υποστηρίζει πως ο Ολλανδός άσος, ο οποίος το ερχόμενο καλοκαίρι θα κρεμάσει τα παπούτσια του ως παίκτης της Μποταφόγκο, αποτελεί πρόσωπο κοινής αποδοχής για την ισχυρή τριανδρία της Μίλαν που αποτελείται από τους Σίλβιο και Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι καθώς και τον Αντριάνο Γκαλιάνι, ενώ υπήρξε και ραντεβού του πριν λίγες ημέρες στη Ρώμη με τον πρόεδρο της ομάδας.


Το ρεπορτάζ του "Sky Italia" αναφέρει πως η απόφαση για την αλλαγή στον πάγκο είναι ειλημμένη, με το μέλλον του Αλέγκρι να βρίσκεται στη... Γαλλία, όπου Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν ενδέχεται να κινηθούν το καλοκαίρι για την απόκτησή του.

Εν τω μεταξύ, παρελθόν για τους Μιλανέζους αποτελεί ο Εμπαγέ Νιανγκ, με τον 19χρονο Γάλλο επιθετικό να δίνεται δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες στη Μονπελιέ που θα έχει και οψιόν αγοράς.

Να σημειωθεί πως ο Νιανγκ δεν κατάφερε στον 1,5 χρόνο της παρουσίας του στη Μίλαν να πετύχει κάποιο γκολ στη Serie A σε 8 παρουσίες, με το μοναδικό του τέρμα να καταγράφεται σε ματς Κυπέλλου με τη Ρετζίνα στις 14 Δεκεμβρίου του 2012.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ