2013-12-22 12:20:05
Φωτογραφία για Αντέλ: χάχανα με τον πρίγκιπα και κορώνα στο νύχι [video]
Βραβεύτηκε στο παλάτι του Μπάκινχαμ η διάσημη τραγουδίστρια και σίγουρα δεν πήγε απροετοίμαστη.

Η Αντέλ (Adele) είναι πια Μέλος του πιο Εξέχοντος Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, καθώς ήταν μία από τους ανθρώπους που βραβεύτηκαν χθες το απόγευμα από τον πρίγκιπα Κάρολο με το τιμητικό μετάλλιο MBE (Member of the Most Excellent Order of the British Empire).

Ντυμένη με ένα όμορφο μπλε φόρεμα της Στέλα ΜακΚάρτνεί (£945) και με τα μαλλιά της τραβηγμένα στον γνωστό κότσο της, η 25χρονη πολυβραβευμένη τραγουδίστρια, με ένα λεπτό βέλο δια χειρός Φίλιπ Τρέισι, μπροστά στο πρόσωπό της, περίμενε τη σειρά της στη μεγάλη σάλα του παλατιού.

Μόλις έφτασε μπροστά στον πρίγκιπα Κάρολο, η Αντέλ άρχισε τα γελάκια, συμπαρασύροντας εμφανώς και τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, ο οποίος αστειεύτηκε μαζί της, χωρίς όμως να ακούει κανείς τη συζήτηση. Η εικόνα όμως είναι πολύ χαριτωμένη από μόνη της και μπορείς να τη δεις ακριβώς από κάτω.

Στη συνέχεια, όταν η διάσημη τραγουδίστρια πόζαρε στους φωτογράφους για τις αναμνηστικές φωτογραφίες με το μετάλλιό της, φάνηκε και μια λεπτομέρεια στυλιστική που είχε προβλέψει, τιμώντας με τη σειρά της το στέμμα. Στην κυριολεξία.

Δείτε και μόνοι στη φωτογραφία στη συνέχεια τα στεματάκια που έκανε σε δύο από τα νύχια της, τα οποία, φυσικά είχε βάψει στο κατάλληλο μπλε ρουαγιάλ. Συγχαρητήρια για όλα womenonly.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ