2013-12-22 13:00:11
Φωτογραφία για Δούκισσα Νομικού: Φέτος τα Χριστούγεννα θέλω να έρθει ο Άγιος Βασίλης
«Δεν τα πάω καλά με τις "διασημότητες"»

Για το Dancing with the stars,τη νέα της απόπειρα στην υποκριτική, το «δώρο» που περιμένει τα φετινά Χριστούγεννα, αλλά και το πώς ο πατέρας της την "επηρέασε" ώστε να εξοικειωθεί με τον χώρο της showbiz μίλησε η Δούκισσα Νομικού σε τηλεοπτικό περιοδικό.

«Σίγουρα αισθάνομαι πιο άνετα από την πρώτη φορά και πάλι όμως το έχω κάνει λίγες φορές μέχρι στιγμής, οπότε η αγωνία, ειδικά τα πρώτα λεπτά, είναι η ίδια. Βέβαια, δεν σας κρύβω πως όλη την εβδομάδα περιμένω πως και πως να έρθει η Κυριακή. Είναι η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας μου!», είπε το μοντέλο και παρουσιάστρια σχετικά με το πόσο άνετα αισθάνεται πλέον στο πλατό του DWTS.

Δήλωσε μάλιστα ότι δεν πιστεύει ότι φέτος υπάρχει κάποιο φαβορί: «Έχω παρατηρήσει ότι το φετινό DWTS είναι εντελώς απρόβλεπτο! Δεν είναι κάποιο ζευγάρι συνέχεια στην πρώτη θέση, υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και αυτό κάνει το show ακόμη πιο ενδιαφέρον», ενώ για το ποιο ζευγάρι έχει ξεχωρίσει ήδη, η ίδια απάντησε:«Αυτή είναι μία ερώτηση που δεν μπορώ να σας απαντήσω. Αναγνωρίζω τη μεγάλη προσπάθεια και θέληση όλων βλέπω τη βελτίωση και την επιμονή και τους βγάζω το καπέλο».


Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Δούκισσα Νομικού μίλησε στο περιοδικό «Τηλεθεατής» για τον πατέρα της, αλλά και την εξοικείωσή της στην showbiz, λόγω της αναγνωρισιμότητάς του: «Δεν τα πάω καλά με τις “διασημότητες”, δεν καταλαβαίνω αυτόν τον όρο. Ίσως γιατί ο πατέρας μου, ενώ έχει κάνει μεγάλη επιτυχία και έχει εισπράξει τεράστια αγάπη από τον κόσμο, ήταν πάντα χαμηλών τόνων και δεν έδειχνε να τον επηρεάζει αυτό. Ποτέ δεν είχα καταλάβει ότι ο μπαμπάς μου ήταν διάσημος, πίστευα απλά ότι έχει πολλούς φίλους. Αυτό πιστεύω και για μένα».

Μέχρι στιγμής έχει ασχοληθεί με επιτυχία τόσο με το μόντελινγκ, όσο και με την παρουσίαση, ενώ πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο της και στην υποκριτική. Τι προτιμά, όμως, η ίδια; «Δεν μου αρέσουν οι ετικέτες και, η αλήθεια είναι, ότι δεν καταλαβαίνω γιατί στην Ελλάδα πρέπει να μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και να εξερευνώ τον εαυτό μου μέσα από αυτές. Ο χώρος της τηλεόρασης με έχει κερδίσει από το 2007 και νιώθω τυχερή που τόσα χρόνια μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω κάτι που αγαπώ».

Για τον ρόλο της στην ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Η Λιμουζίνα» είπε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για τη “λιμουζίνα” γιατί ήταν μία πρόταση που μου έγινε εντελώς ξαφνικά από έναν άνθρωπο που θαύμαζα και εξακολουθώ να θαυμάζω πολύ. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μου εμπιστεύτηκε τον ρόλο της Λιμουζίνας, δηλαδή της Κολέτ, μίας Γαλλίδας από τη Λιμόζ. Πρόκειται για μία γυναίκα που διεκδικεί αυτό που θέλει, δε φοβάται και δοκιμάζει τους ανθρώπους».

Τέλος, αποκάλυψε τι προσδοκά από τα φετινά Χριστούγεννα: «Να έρθει ο Άγιος Βασίλης! Τα τελευταία χρόνια έχει ξεχάσει την Ελλάδα, αλλά πιστεύω στον Άγιο Βασίλη και ξέρω πως θα έρθει ξανά».
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ